17
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Veteranlardan İki Ülke Arasında Dostluk Köprüsü

            Çorlu`da 3 yıldan bu yana kurulu bulunan Veteran Futbol Takımı çalıştırıcısı Hüseyin Karakiraz; “3 yıldan bu yana Uluslar arası arenada hem ülkemizi temsil ediyoruz hem de ülkeler  dostluk adımlarının atılmasına vesile oluyoruz. Türkiye`yi temsilen hem yabancı konukları şehrimizde ağırlıyoruz hem de ülkelerine misafir oluyoruz. Bulgaristan, Yunanistan, Ukrayna ve ülkemiz olmak üzere 4 ülkeden oluşturulan veteran futbol takımları her yıl belirli periyotlarda farklı ülkelerde karşılaşmalar yapıyor. Böylece turizme, kültüre ve ekonomiye katkı sağlamış oluyoruz. Bundan sonra ki ilk turnuvamız Bulgaristan`da Ekim ayında yapılacak bu turnuvaya hazırlanıyoruz. Burada ülkemizi başarılı bir şekilde temsil etmek istiyoruz” dedi.

             Bulgaristan`ın Kırcaali kentinden gelen Arda Club Veteran Futbol takımı ile Çorlu Veteran Futbol takımının Çorlu General Basri Saran Stadında oynadığı özel dostluk maçı 2-2 berabere sonuçlandı. Penaltı atışlarıyla ise 8-6 lık skorla gülen taraf konuk Bulgaristan temsilcisi oldu.

            Çorlu`da kurulu olan Veteran Futbol takımının oyuncuları içerisinde Tekirdağ Vali Yardımcısı Mehmet Özcan ile Çorlu`ya bağlı Yeniçiftlik Beldesi Belediye Başkanı Kadir Ünal`da yer alıyor. Çorlu`lu veteranlar şimdilerde Ekim ayında Bulgaristan`da yapılacak olan Uluslararası Turnuvaya hazırlanıyor.

Serdar ŞAHİN - Çorlu
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2004 Cumartesi 22:33:24
Güncelleme :7 Eylül 2004 Salı 11:20:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?