28
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Çocuklar üşümesin

Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesi Belediye Başkanlığı tarafından ilçede bulunan ilk ve orta öğretim öğrencilerine giyecek yardımında bulundu.

Hayrabolu Belediyesi'nce ilk defa yapılan uygulama ile ilçede mevcut ilk ve orta öğretim kurumlarında okuyan öğrencilere böyle bir yardımın yapıldığını belirten Belediye Başkanı Şener Çelikayar, uygulamanın ilçede ilk defa yapıldığını ilk kelimesini son dönemde çok sık kullandığını çünkü görevi sırasında belediye olarak gerçekten bir çok projeyi ilk defa kendilerinin hayata geçirdiğini kaydetti.

Belediyecilik anlayışının dar bir kalıp içerisinde düşünülmemesi konusuna dikkat çeken Belediye Başkanı Çelikayar, şehircilik anlayışı içerisinde sosyal belediyeciliğe geniş yer ayırdıklarını bu sebeple belediye olarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve okul müdürlükleri tarafından tespitleri yapılan gerçekten yardıma muhtaç olan öğrencilere 270 adet kaban ve 702 çift bot yardımı yapıldığını vurguladı.

Yardımları okullara giderek bizzat öğrencilere verdiğini belirten Belediye Başkanı Çelikayar; "Öğrenci kardeşlerimle tanıştım hem kendilerine karne, hem de bayram hediyesi olarak verdiğimiz çam sakızı çoban armağanı yardımları güle güle kullansınlar. Bundan sonra da sosyal belediyecilik uygulamalarına devam edeceğiz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2006 Cuma 15:48:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?