18
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

TOKİ, 132 konut yaptıracak

Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesine toplu konut yaptıracak. Belediye Başkanı Şener Çelikayar verdiği bilgide uzun uğraşlar sonucunda ilçeye yaptırılacak 132 konutluk toplu konut projesinin 7 Ekim 2005 tarihinde TOKİ tarafından yapılacak ihale ile start alacağını belirtti.

Belediye Başkanı Çelikayar Belediye olarak ilçenin Aydınevler mahallesinde bulunan 42 dekarlık alanda imar planında yaptıkları değişiklik ile toplu konut hamlesini ilçeye getirdiklerini, Ankara’da yapılacak ihale neticesinde ihaleyi alan firmaya yer tesliminden sonra konutların bir yıl içerisinde tamamlanacağını belirtti.

Başkan Şener Çelikayar; ” Seçimlerde verdiğimiz sözlerimizi bir bir yerine getiriyoruz. Bir buçuk yıl gibi kısa sürede seçim programımızda verdiğimiz sözlerimizin şimdiye kadar % 65 ini gerçekleştirdik. İlçemizi şantiyeye çevirdik.. Uzun uğraşlar sonucu ilçemize yapılacak toplu konut uygulaması ile 132 vatandaşımızı ev sahibi yapacağız” dedi.  Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Hayrabolu’ya yaptırılacak toplu konutların satışlarının ileride gerçekleştirileceği kaydedildi.

HABER MERKEZİ
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2005 Çarşamba 11:34:20
Güncelleme :22 Ekim 2005 Cumartesi 15:47:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?