18
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Kanalizasyona taş atıyorlar

Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü vidanjör ekipleri, ilçenin Kahya Mahallesi Kumyol Sokak'ta kanalizasyon sistemini temizleme çalışmaları sırasında 25 kg ağırlığında taş çıkardı.

Belediye Bakanı Şener Çelikayar, Malkara-Tekirdağ caddelerini irtibatlayan Kumyol Sokakta kanalizasyon sisteminde yaptıkları çalışmalarda, rögarların bir çoğundan insan eli marifetiyle atıldığı düşünülen taş, pet şişe, terlik ve odun parçaları çıkardıklarını söyledi. Çelikayar, bunların kanalizasyon sisteminde tıkanıklara neden olduğunu, ama kendilerini asıl şaşırtanın ise insan tarafından zor taşınacak ağırlıkta taşlar çıkması olduğunu kaydetti.
.
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2005 Çarşamba 16:52:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hasan karayuluk IP: 85.106.227.xxx Tarih : 26.04.2006 08:00:24
ben hayrabolu doğumlu şimdi askerde diyarbakırda görev yapmaktayım aslanlar gibide allahın izlinle bitirimcem allah izin verirse benim yorumum şu sayın belediye başkanım çok büyük iler yapacağına inanıyorum görevinde kalırsa eğer inşallah ben baba ma seselniyorum beni merak etmeyin baba ben iyim hepinize selam eder elerinizden öperim şafak 380 varmı böle bir şafak demeyin oluyo