23
Mayıs
2024
Perşembe
YAŞAM

Kurs kayıtları devam ediyor

Haber Merkezi - Malkara Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce 2005 – 2006 Eğitim - Öğretim yılında açılması planlanan kurslar için kayıtlar başladı. Malkara H.E.M. Müdürü Turan Canbaz ,"Amacın her yıl olduğu gibi gençlerimizin meslek, teknik, sosyal ve kültürel yönden gelişmelerini ve değişmekte olan dünyada onların birer vasıflı eleman olmasını sağlamaktır"dedi. Halen kurs kayıtlarının devam ettiğini bildiren Canbaz, kursların açılışı için 15 kişinin başvurmasının esas alındığını ve kursiyerlerin kayıt için gerekli belgeleri hazırlamaları gerektiğini söyledi.

Bu sene H.E.M Müdürlüğünce, Bıçkı-Dikiş, Makine Nakışı, Kumaş Boyama, Bilgisayar İşletmenliği, Kalorifer Ateşcisi Yetiştirme, 1. kademe Okuma – Yazma, İngilizce ve Üniversiteye hazırlık dallarında kursların açılması planlanıyor.
H.E. kurslarının İlçe merkezi ve köylerde 10 Ekim 2005’te başlayıp 31 Mayıs 2006’da biteceğini de sözlerine ekleyen Canbaz, ileri tarihlerde gerek duyulacak bağlama, halk oyunları v.b alanlarda kursların da açılabileceğini adı geçen kurslardan birine katılmak isteyenlerin Halk Eğitim Merkezi kayıtlarını yaptırmaları gerektiğini belirtti.

HABER MERKEZİ
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2005 Çarşamba 10:32:14
Güncelleme :9 Kasım 2005 Çarşamba 16:55:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?