30
Mayıs
2024
Perşembe
ŞARKÖY - TEKİRDAĞ

Yerel seçim anketleri başladı

2009 Mahalli Seçimleri öncesi, partiler adaylarını belirlemek için anket düzenleyen şirketlerin kapılarını bir bir çalmaya başladı. Geçtiğimiz haftasonu da İstanbul'dan Şarköy'e gelen bir anket kuruluşu 8 anketörü ile kamuoyu yoklaması yaptı. 

Anketörler " Geçtiğimiz yerel seçimlerde hangi partiye oy verdiniz?Bu yerel seçimde hangi partiye vermeyi düşünüyorsunuz?" gibi çeşitli sorular yönelterek vatandaşların görüş ve düşüncelerini tespit etmeye çalıştı. Anket formunda; "Önümüzdeki yerel seçimlerde hangi kişiyi belediye başkanı görmek istiyorsunuz?" başlığı altında " Can Gürsoy, Sebahattin Karayel, Süleyman Altınok, Vedat Seren, Yakup Önal" isimleri yazılan kutuların işaretlenmesi istenildi. 

Şarköy'de belediye başkanlığı adaylığında isimleri geçen bazı isimlerin bulunmadığını öğrenenen yakınlarının tepki gösterdiği öğrenildi.

Şarköy'de yerel seçimler öncesi İstanbul'dan gelerek anket yapan kuruluşun, hangi siyasi kurum adına anket yaptığı konusunda anketörler bilgi vermedi.

Şarköyün sesi
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2008 Çarşamba 11:04:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet IP: 78.191.243.xxx Tarih : 26.03.2009 01:58:04

benim yazmak istediklerim başka ama sayın şarköylüler sizlere birşey söyleyim ben bir roman vatandaşıyım tabirinizce çingene olsun ama ben bununla gurur duyuyorum çünkü bu ulkeyi bölmeye çalışmıyoruz  ehr türk vatandaşı gibi bizde 15 ay askerlik vazifemizi seve seve yapıyoruz askerden geldikten sonra öncelik ülkemiz ve sonra şarköy için canımızı seve seve vermeye hazırız yanlız size birşey deyim ayrımı bizdeyil sizler yapıyorsunuz yüzümüze karşı dost arkamız dan bırak şu çingene yi diyenler var ama olsun onlara onsene sonra sorcam bu şarköye daha yaban cılar gelince ozaman görcez ama allahtan tek dileyim bizleri her zaman dost ve kardeşçe yaşama yı nasip etsin allah bu ülkeyi bozanların cezasını varsin teşekürler