26
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Esenköy de kara teslim

Yoğun kar yağışı, Yalova'nın Esenköy Beldesi'nde hayatı olumsuz etkiliyor. Esenköy Beldesi'nde yoğun kar nedeniyle liman mahallesinde elektrikler kesildi, kopan telefon telleri nedeniyle haberleşme yapılamadı.

Beldede, sabaha kadar yapılan çalışmalar sonrasında elektrikler kesintisi giderilirken, telefon hatları da devreye sokuldu. Yoğun kar yağışı nedeniyle Esenköy ile Armutlu ve Çınarcık İlçesi karayolu ulaşımı kapalı durumda.

Esenköy'de ulaşımın yapılabilmesi için Karayolları ve Köy Hizmetleri çalışmalarını bugün de devam ettiriyor. Esenköy Beldesi'nde ilk kez beldede meydana gelen yoğun kar nedeniyle kriz masası oluşturdu.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Esenköy Belediye Başkanı Adnan Kaptan, "İlçemizde çok uzun yıllardan sonra ilk defa bu denli önemli ölçüde bir kar yağışı oldu. Bu yağış sonrasında ilçede elektrik ve telefon tellerinin kopması sonrasında hizmet kesintisi yaşadık. Ancak belediyemiz bünyesinde oluşturulan kriz masası hemen olaya el koydu. Şu anda beldemizde hayat normale döndü" dedi.

.
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2006 Perşembe 13:42:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?