27
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜNCEL

Litvanyalı işçi simsarlarına dikkat

Yalova İş Kurumu Müdürlüğü, son günlerde Dubai'ye işçi götüreceği vaadi ile vatandaşları dolandıran bir şebekeye karşı uyarılarda bulundu.
Yalova İş Kurumu'ndan yapılan yazılı açıklamada, Dubai'ye 590 Euro karşılığında işçi götürme vaadi ile vatandaşları dolandıran 'www.dubaijobs.tk' isimli site hakkında uyarılarda bulunuldu. Bu sitenin merkezinin Litvanya'da bulunduğunu belirten kurum, şirkete kesinlikle para yatırılmamasını istedi. Açıklamada, "İnternette 'www.dubaijobs.tk' adresinde, Koçbank'a 590 Euro tutarında para yatırıldığı takdirde, Dubai'de iş bulunacağının vaat edildiği ve firma merkezinin Litvanya'da olduğu, söz konusu paranın havale edilmesi istenen adresin Sandra Zagurskyte adına "Taıkos Pr. 88 Kaunas Lithuania" olduğu anlaşılmıştır. Vatandaşlarımızın işçi simsarlarınca dolandırılmaması için kurumumuzun izni ve bilgisi dışında, kanuni olmayan yollardan Dubai'ye işçi götürmeyi vaat edip, 'www.dubaijops.tk' adresinde Koçbank'a kendi adına para yatırılmasını isteyen Sandra Zagurskyte isimli şahsa itibar etmemeleri ve herhangi bir ödeme yapmamaları kamuoyuna önemle duyurulur" denildi.
İHA
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2006 Pazartesi 16:30:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
alpay sahingoz IP: 85.99.204.xxx Tarih : 28.02.2007 22:33:33
kendi isminin atalay,karısının isminin sandra zagurskyte oldugunu ve litvanyada yasadıgını soyleyen,alaskada is bulurum diyen bu kisiler sıkı birer dolandırıcıdır.msn adresi alaska-is@hotmail.com,internet sitesi alaskais.co.nr dir...lutfen dikkat...