19
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Şizonfen dehşeti: 2 ölü

Yalova'da, yaşlı bir kadın ve şizofren hastası oğlu ölü olarak bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Yalova merkeze bağlı Safran Köyü Yeşilyurt Mahallesi Güner Sokak'ta, 37 yaşındaki oğluyla beraber yaşayan Naciye Yiğit (70), sabah işlettiği marketi açmadı. Her sabah Yiğit Market'e ekmek bırakan fırıncı Ersin Topaloğlu, marketin sabah 08.00 sıralarında kapalı olduğunu ve kilitler ile etrafta kan izleri olduğunu görünce durumdan şüphelenerek jandarmaya haber verdi.

Bunun üzerine marketin hemen yakınındaki Naciye Yiğit'e ait 2 katlı eve giden ekipler, içeriden cevap alamayınca kapıyı çilingirle açtırarak içeriye girdi.

Yaşlı kadın, evde boğazı kesilmiş vaziyette bulundu. Daha sonra komşularının oğluyla alakalı bilgi vermeleri üzerine ekipler, kanlı kilitlerin bulunduğu markette araştırma yapmak istedi. Marketi açan ekipler, bu defa marketin içinde dolabın arka tarafında Naciye Yiğit'in oğlu Sinan Yiğit'in kanlar içerisindeki cesediyle karşılaştı.

Ekipler, üniversiteyi bitirip öğretmenlik için müracaat eden, ancak ruhi rahatsızlığı sebebiyle tayini yapılmayan Sinan Yiğit'in cinnet geçirdiğinden şüpheleniyor. Olayla alakalı geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Cenazeler otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna yollandı.

.
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2006 Çarşamba 15:39:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?