26
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Yürüyen Köşk'e maketli tanıtım

Yalova Belediye Başkanı Barbaros Binicioğlu, Atatürk'ün çınar ağacının bir dalının kesilmemesi için 4 metre 80 santim kaydırttığı yürüyen köşkün maketlerini kamuoyuna tanıttı.

Çalık Holding'in sponsorluğunda Yalova Belediyesi ve Milli Saraylar Daire Başkanlığı'nca restore ettirilen tarihi yürüyen köşkün tanıtımı için yapılan hediyelik maketleri basın mensuplarına gösteren Yalova Belediye Başkanı Barbaros H. Binicioğlu, yürüyen köşkün daha iyi tanınması için bir dizi hazırlık içinde olduklarını kaydetti.

Köşkteki restorasyonda son aşamaya geldiklerini belirten Başkan Binicioğlu, "Yalova'nın ve tarihi yürüyen köşkün tanıtımı için elimizden geleni yapıyoruz. Restorasyon çalışmalarına Çalık Holding'in sponsorluk yaptığı köşkte son aşamalara yaklaşmış bulunuyoruz. Bir yandan da yürüyen köşkün hediyelik minyatürlerini yaptırıyoruz. Bu minyatürlerle birlikte Yalova'yı anlatan bir fotoğraf albümü hazırlatıyoruz. Görsel anlamda Yalova'yı tanıtmak için bir tanesi 10 dakikalık, diğeri 45 dakikalık tanıtım CD'leri hazır ve de bitmiş durumda. Son olarak da yürüyen köşkün hikayesini anlatan hikaye kitaplarını hazırlatıyoruz. Hazırladığımız CD, kitap ve fotoğraf albümünü set halinde satmayı düşünüyoruz" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2005 Salı 15:20:34
Güncelleme :11 Ekim 2005 Salı 15:23:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?