19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Belediye'den güreşçilere destek

Yalova Gençlik Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını sürdüren güreşçileri ziyaret eden Belediye Başkanı Barbaros Binicioğlu, ata sporunun gelişmesi için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi. 

Atatrük Spor Salonu'nda hocaları Sadi Çotuk yönetiminde çalışan 60 güreşçiyi ziyaret eden Başkan Binicioğlu, sporcularla sohbet etti. Çalışmalar hakkında bilgi veren Sadi Çotuk, "Takım olarak Yıldızlar 2. Lig'inde ilimizi temsil ettik. Daha yeni ve tecrübesiz bir ekip olmamıza rağmen bünyemizde ilerisi için gelecek vaat eden güreşçiler bulunuyor. Çalışmalarımızı disiplinli bir şekilde sürdürüyoruz. Gençlik Spor İl Müdürümüz Şevki Demirkaya bize destek veriyor. Ancak en büyük sıkıntımız kadromuzun çok kalabalık olması yüzünden idman alanımızın dar gelmeye başlaması" dedi. 

Başkan Binicioğlu ise "Ata sporumuz güreşe büyük önem veriyoruz. Bu sporun ilimizde gelişmesi için biz de elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Sorunlarınızı öğrendik. Bundan sonraki aşamada imkanlar çerçevesinde sizlere daha iyi bir ortam hazırlayacağız. Sizlerin ilimize getireceğiniz başarılar hepimizi mutlu edecektir" diye konuştu.
.
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2006 Pazartesi 18:17:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hamza yerlikaya IP: 85.100.224.xxx Tarih : 24.10.2006 21:20:25
çogu zaman gureş hakkındakı haberlerı takıp edıyorum ve yalova nın gureşcilerıyle cok ilgılenıyorum yalova halkına sunu soyleyebılırım kı yalovada cok yeteneklı cocuklar wr en kısa zamanda begendıgım ıkı kardeşi emre-burak bostan kardeşlerı 1.lık kursusunde gormek ıstıyorum.......... BAŞARILAR.....