26
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Bilgin: Hakeden formayı giyer

Yalovaspor Genel Kaptanı Cemil Bilgin, ikinci yarı hazırlıklarının Termal’de devam ettiğini belirterek, ara dönemin 3. hazırlık maçının bugün Atatürk Şehir Stadyumu'nda 3. Lig 4. Grup takımmlarından Mustafakemalpaşaspor ile oynayacaklarını söyledi.

Kamp döneminde, şu ana kadar iki hazırlık maçı yaptıklarını anımsatan Bilgin, 'Almış olduğumuz mağlubiyetlere rağmen son derece etkili bir futbol sergilememiz ve futbolculardaki kazanma arzusu beni mutlu etti. Tüm oyunculara maçlarda forma şansı veriyoruz. Oyuncuların göstermiş olduğu performans teknik heyetin yanı sıra bizleri de memnun etti. Kamp çalışmalarımız olumlu yönde geçiyor. Gençlerin abileriyle rekabet içerisine girmeleri kampa ayrı bir hava kattı.' dedi.

Bilgin, takımın düzenini bozmayacak iyi bir orta saha oyuncusu bulmaları halinde, transfer yapabileceklerini bildirdi. Yalovaspor Teknik Direktörü Yalçın Önem de oyuncuların istekli ve morallerinin yerinde olduğunu ifade ederek, 'Takımdaki rekabet havası, formanın ucuz olamadığını gösteriyor. İyi çalışan, kazanma gayreti gösterenler, formayı giyer. Benim düşüncem ve felsefem budur' dedi.

.
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2006 Perşembe 11:49:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?