24
Mayıs
2024
Cuma
POLİS/ADLİYE

Tomrukların altında kaldı

Yalova'da, freni patlayan kamyondan atlayan bir sürücü, odun yüklü kasanın üzerine devrilmesi sonucu hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, kaza Çınarcık İlçesi Teşvikiye Beldesi'nde meydana geldi.

Teşvikiye Orman İşletmesi görevlisi ile birlikte makta kesimi için kendisine ait 77 AF 541 plakalı kamyonla dağa çıkan Serkan Coşkun (34), daha önceden kesilen odunları kamyona yükledi. Daha sonra görevli Barış Tanrıkulu ile birlikte Teşvikiye'ye geri dönmeye başlayan Serkan Coşkun, eğimli yolda kamyonun frenlerinin tutmadığını hissetti.

Frenleri tutmayan kamyonun devrileceğini anlayan Coşkun, önce kamyonda bulunan görevliyi aşağı atlaması yönünde uyardı. Bu uyarı sonrasında kamyondan aşağıya atlayan orman memuru Barış Tanrıkulu, kazayı sıyrıklarla atlattı. Ardından kamyonu durduramayacağını anlayan Serkan Coşkun da direksiyonu bırakarak araçtan atladı. Ancak yol kenarına yönelip bir anda yan yatan kamyonun üzerindeki tomruklar, araçtan atlayıp sürüklenen şoförün üzerine düştü. Tonlarca odunun altında kalan Serkan Coşkun, hayatını kaybetti.

Dağdan topladığı odunların altında kalarak hayatını kaybeden 2 çocuk babası genç adamın ölümü, beldede büyük üzüntüye yol açtı. Savcılık olayla ilgili tahkikat başlattı.

.
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2005 Pazartesi 12:22:48
Güncelleme :10 Ekim 2005 Pazartesi 12:27:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?