22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANASAYFA

"Ananı al git"

Sayın Başbakanımız Erdogan, Bekir Coşkun kardeşimizin “ Gül, benim Cumhurbaşkanım değil” demesine malûm üslubuyla “Ha sen bu meclisin seçeceği Abdullah Bey'i cumhurbaşkanı olarak görmek istemiyorsan o zaman istediğin cumhurbaşkanı seçeceğin ülkeye gideceksin!

Bekir bu sözlere karşı kendisini savunmaya kadirdir ve bana ihtiyacı yoktur. Onun sözlerinin ve cevaplarının altından kalkmak güçtür.
Sayın Başkan keşke “ananı al git” sözlerini çağrıştıran bu sözleri söylemese idi de Coşkun’la polemiğe girip, Başbakan olarak, onun baskın kalemine maruz kalmasaydı!

Bu pervasız sözlerine karşı, hak ettiği cevabı alınca, mutadı veçhile, Bakır aleyhine dava açarsa şaşmam!
Ben de, Abdullah Gül’ü Cumhurbaşkanı olarak birçoklarımız gibi, içime sildiremiyorum ve O'nu Cumhurbaşkanım olarak benimseyemiyorum. .Ama bu demek değil ki TBMM'de seçilmesi meşru dağîdir! Yasal ve meşrudur. Demokraside böyle kazalar oluyor tramvay yoldan çıkabiliyor.

Biz Abdullah Gül’ün, meşruiyetini tartışmıyoruz; geçmişini bildiğimiz için, Atatürk’ün makamına ve kutsal mekânına yakışmadığına inanıyoruz.

Ama Sayın Başbakan. Bizlerin Bekir Coşkunların “ Abdullah Bey’i cumhurbaşkanı olarak görmek istemiyorsak, başka bir ülkeye göç edeceğimizi. Sığınacağımızı sanıyorsa, çok yanılıyor. Belki bir gün onlar mecbur olabilirler,
Mahkeme Kadı’nın- Türkiye de Onların “mülkü değil!

ATATÜRKÇÜLÜLÜK

Başbakan “Abdullah Bey'in böyle biri”, yani “özde ve sözde Atatürkçü “ olmadığını iddia eden kim?” diye; Biz- onun ve kendisini geçmişlerini, söylediklerini bilenler. Biz ne kadar “Tarikatçıysak” Gül de, o kadar “Atatürkçüdür” ! Eğer madde, madde o sözlerini inkâr adıyorlarsa, o zaman, onların ahlakı salâbetlerinden şüphe etmek gerekir. . Bugün ,”rol icabı , "Atatürkçüyüz" diyorlarsa, yarın asıllarına-özlerine kolaylıkla dönebilirler.
Kısacası, bizler burada, kendi vatanımızdayız ve “özümüzle sözümüzle”, Atatürkçüyüz ve bu ülkeyi onlara bırakıp, hiç bir yerlere gidecek değiliz!

Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2007 Cuma 00:00:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ismail KOÇ IP: 88.228.146.xxx Tarih : 22.08.2007 15:22:46
KILIÇTAN DA KESKİN KAEMİNİZE KURBAN!!!