16
Mayıs
2024
Perşembe
ANASAYFA

Bizim Takım

2.CUMHURİYET kuruldu, şimdi sıra, gayrı-milli, 2.Cumhuriyetçi, Liboşlar takımı ile. Milli –Milliyetçiler- “Birinci Cumhuriyet “ takımı arasındaki “maçta” !

“İkinci Cumhuriyetçilerin: futbol takımını Cengiz Çandar açıkladı; Bilcümle Liboşlar - “Sorosçular” , İşbirlikçiler ,”Brükselciler”… İsimleri malûm, taktikleri ve maksatları malûm; “milli –milliyetçi” takımın, Birinci Cumhuriyet kalesine nihai golü, atarak, bizim takımı, ligden çıkarmak, bertaraf etmek! .Bunu başarırlarsa… Başta AB’nin, ABD’nin altın kupalarını, törenle, Brütselde Sarkozy’den ve Merkel’den alacaklar, sonra da Washington’a gidip Bush tarafından tebrik edilecekler!

Yazmışlar: ben, tabii “ Milli” takımdayım. Birisine göre, maçın, ilk on dakikası sonunda diğer oyuncu Gündüz Aktan’la birlikte, omuzlar üstünde oyumdan çıkarılacağız ve sonra “jübilemiz” yapılacak.
Ünlü futbol adamı Gündüz Kılıç’ın kardeşi ve İstiklâl Mahkemeleri Yargıcı Kılıç Ali’nin oğlu olduğum için, bırı bana, kaleciliği i uygun görmüş ,- Takım Kaptanlığını yakıştıranlar da var… Ama ben “libero” da, oynarım! .

GEL DE VURMA!
Kılıç Ali’nin oğluyum ve Liboşlar takımına karşı oynarken, hainler ve liboşlar önüme geldiğinde, herhalde Babamın yaptığı gibi. . “Gel de asma Ali Bey” diye düşünürüm ve münasip yerlerine tekme atmamak içim, kendimi zor tutarım!
FUTBOL HAYATIM.
Ağabeyim, aslında santrfor oynar ve gollerini çoğunlukla, kafasıyla atardı.
Çocukluğumda benim de, gönlümde santrforluk yatardı… Ama ben, aslında, Gündüz ağabeyimin birkaç maçı hariç, futbolla pek ilgilenmedim. Robert Koleje başladığımda, yatakhane arkadaşlarım, beni, Gündüzün kardeşi olduğum, hem de gıcır gıcır,yeni futbol ayakkabılarım – “lacivert –açık mavi-(Kolejin renkleri) hüröetine ,. için, santrfor ve e takım kaptanı yaptılar. Ancak, ilk maçtan sonra, kaptanlıktan ve santrforluktan “düşürüldüm” -; spor ve futbol hayatım da, “jübilesiz”, sona erdi.

27 Mayıs darbesinden sonra Yassıada'ya "tıkılırken", . Ada Komutanı, isimlerimizi kontrol ederken, bir duraladı: “Gündüz Kılıç neyin olur?” diye sordu.”Ağabeyim olur” deyince, üzüntüyle “Yahu neden sen de futbolcu olmadın” deyiverdi. Meğer Galatasaraylı imiş ve ağabeyimin hayranıymış.

SONUNA KADAR
Şimdi lıboşlar gayrı milli takımına karşı “Milli -milliyetçi" takımda, değerli takım arkadaşlarımla ayakta durdukça, hayatımın sonra kadar, “ oynamak “ savaşmak, o fesat kalesine “kafamla” goller atmak, isterim. Ne kadar kıvırırlarsa kıvırsınlar, sahayı, asışa terk etmeyeceğim! Eğer “jübilem yapılacaksa, bu, 2.Cumhuriyetin çöküş şenlikleri olsun! Başarılı olduğumuzda, , bizim için en büyük “ prim” - mükâfat Atatürk’ün Cumhuriyetinin ilelebet yaşaması olacak.

LİBOŞ NE DEMEK?
Sırası gelmişken,” Liboş ne demektir?”- şöyleyim; bir arkadaş hatırlattı- Başbuğ Türkeş hayatta iken, MHP, MYK toplantısında bir üye Genel Başkan, rahmetli Türkeş’e sormuş; “ Sayın Başbuğum, bu liboş dadıları de ne? “ diye… Türkeş “Ben bilemem” deyince, ben atılmışım; ”Müsaade ederseniz, ben şöyleyim” diye, Başbuğ izin verince “Affınıza sığınıyorum Başbuğum; “Liboş “ , “Lib-hoş” yani “Liberal Hoş-demektir, Nereye çekerseniz!”” Allah rahmet eylesin, Türkeş de “Altemur Bey öyle diyorsa öyledir” deyip kesip atmış!

LİBERALLER VE LİBOŞLAR
Bugün vatansever - dürüst Liberallerle Liboşları kesin olarak ayırmak lâzım. Zaten onlar da, son zamanlarda k “liboşlardan” rahatsız olmaya başladılar.
Stalin “Liberaller, bizim işimize yarayan budalalardır ” demiş… Maalesef iyi niyetli liberaller de, e “liboşlar” gibi, AB’nin, ABD’nin - ve de, PKK’nın “ işlerine “ yarıyorlar!
Dürüst, iyi niyetli “liberalleri “, bızim milli takıma transfer etsek,ne iyi olur! ***

Yayın Tarihi : 28 Eylül 2007 Cuma 12:52:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?