29
Mayıs
2024
Çarşamba
ANASAYFA

Gençler Dikkat-Oyuna Gelmeyin!..


Evet, sevgili gençler; adamlar, içimizden, dışımızdan Türkiye’yi bölüyor ve paylaşmaya hazırlanıyorlar, siz neyi paylaşamıyorsunuz?

Eğer, “sağcı” veya “solcu” –hepinizin amacı, asıl gerektiği gibi, Atatürk’ün emaneti - “laik, üniter-bağımsız, TC devletini “muhafaza ve müdafaa” etmekse – ki öyle olmak gerekir- Bilesiniz ki, son zamanlardaki kısır kavgalarınızla bölücülere –iç ve dış düşmanlara hizmet etmekte, onlar tarafından dolduruşa getirilmektesiniz! Altmışlı, yetmişli yıllarda bu oyunu, bu filmi çok yaşadık, gördük! Provokatörlerin kimler olduğunu –çok geç- anladık… Bu ülkemize, çok pahalıya mal oldu… O zamanların acıları şimdi çıkıyor!

Bu “oyun” , ülkemiz üzerinde, çoktandır oynanmakta olan, daha büyük bir “Oyunun” bir parçası fakat asıl öğelerinden biri… Gençler böyle bölünürse, ortak Türkiye Cumhuriyetini kim koruyacak?

KUVVAY-I MİLLİYE

Bu günler, aslında, bütün milletin ve özellikle Gençlerin ortak düşmanlara karşı, “Kuvvayı Milliye” cephesinde birleşmeleri zamanı; Kurtuluş Savaşında öyle olmuştu!

Dünyada, artık “sağ-sol” kalmadı. Görüş farkları olacak ama esas ülkenin birliği ve bütünlüğü Atatürk Cumhuriyeti! Gerisi serbest tartışma ortamında, halledilebilecek “teferruat” !

KARANLIK YÜZ

Akdeniz Üniversitesi olaylarında “Provokatör” ortaya çıktı kameralarda tespit edildi… Önce sormak gerek; o bet karanlık yüzlü adama itimat edebilir, onu aranıza alabilir misiniz? “ Ona” hemen MHP’li ve Ülkücü damgasının vurulması bile, provokasyonun parçası. Eminim, asıl MHP ve Ülkü Ocakları bu adamı deşifre edecekler ve milliyetçiliği, bu töhmetin, şaibenin altından kurtaracaklardır… Aynı “adam”, “solda” da, başka kisve altında “çalışıyordur.”

KAFALARI KARIŞTIRANLAR

Şu sırada kafalarınızın karışık olduğunu biliyorum… Bazı sözde “aydın” hocalarınız kafalarınızı karıştırıyor, sizleri Atatürk’ün yolundan ayırmaya çalışıyorlar… Ve asıl tehlike de bu. O hocaların, kendilerine emanet edilen gençlerin beyinlerini, safsatalarla yıkamaları! Asıl “provokatörler” de, onlar! Göreceksiniz şimdi bu olayları da kullanacaklardır!

Ve maalesef, bu “oyunlara” zemini de, bugünkü AKP İktidarı hazırladı… Milleti, birleştireceklerine, kampuslarda, bir de “türbanlılar-dindarlar” – “ başları açık ve laik Cumhuriyetçiler” arasında da kavgaların yolunu açtılar! …“Ergenekon” soruşturmaları bu bölünmeye ve “oyuna” hizmet etmekte!

Sevgili Gençler, dolduruşa gelmeyin, aynı filmi görmüş yaşamış, acılarını çekmiş olanları dinleyin… Atatürk’te birleşin. !**** Yoksa bu kısır kavgalarda devam ederseniz, paylaşacak bir “Türkiye” de bulamazsınız! *** 


ERGENEKON NOTU
- “Ergenekon davası hala tahkikat safhasında – iddianame henüz, ortada yok, ama sanıklar aylar -haftalardır yargıç önüne çıkarılmadan tutuklular. İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı bazı gazeteleri, sızdırılma haberleri yayınladıkları için uyardı. Ama bu “süzme” sızmalar ve yayınlar hala pervasızca devam ediyor… Bazı gazeteler hakkında suç duyurusunda bulunuyorum!

İlhan Selçuk’a sorulan sualleri hayret ve dehşetle okudum, bu soruları soranlar kimlerse, tahkikatın selametine ve "saygınlığına" , asıl darbeyi onlar vurmuşlar!

Yayın Tarihi : 8 Nisan 2008 Salı 13:19:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?