30
Mayıs
2024
Perşembe
ANASAYFA

Teröristin "Merti”!


Yakın ve uzak tarihimizde, düşmanlarımız, hep bilmişler ve uygulamışlardır; Türk tehlikesine karşı en kolay yolun, Türkleri, entrikalarla – tezviratla biri birlerine düşürmektir! Çinliler bunu biliyorlardı- Avrupalılar biliyordu, şimdi de, AB biliyor ve uyguluyor…”Oyun”, eski “Büyük Oyun”! Acaba, Ergenekon iddialarını ortaya atanlar, bunu bilmiyorlar, kime, kimlere hizmet ettiklerini anlamıyorlar mı?

TSK’NIN “TUZU”

Ülkeyi bürüyen bu zehirli, kesif havanın en acı ürünü, TSK’nin içine - Ordu ile milli siyasi kurumlar arasına, nifak sokmak çabaları! İçerde ve dışarıda, birileri, Ordunun saygınlığını ortadan kaldırmaya çalışıyor ve muvaffak da oluyorlar. Ve tam şu sırada, Ordu ile, şimdiye kadar hep ordunun yanında ve arkasında olmuş, CHP arasındaki polemik başladı! Bu tartışmalar, ancak düşmanların işine yarar… Onlar, şimdi, sevinçle, ellerini ovuşturuyorlar! En değerli varlığımız olan Ordunun “tuzunu” kokutmamalı! …Yoksa “yedi düvele” meydan okumuş ordumuz, daha savaşmadan, içinden –içimizden, yenik düşer!

DHKP VE ERGENEKON

Dünkü yazımda yazdım…”Ergenekon Davası” konusunda bazı gazeteler, başyazılarında, “Artık söz yargıda” diyorlar, ama her gün,“iddianameden” cımbızla seçtikleri çerçevesinden çıkardıkları “mış mışlı “, iddialarla “sanıkları”, pervasızca, yargılıyorlar; kararlarını peşinen vermişler, yargının hükmü onları hiç ilgilendirmiyor! Bunun, meslek ahlakı- insanlık ahlakı bir yana, ülkenin havasını, her gün biraz daha zehirlediğinin farkındalar mı? Yoksa bu onları ilgilendirmiyor mu? Hatta asıl maksatları da, bu mu?

DOSYALAR!

En son örnek RAKIKAL’in manşeti: “Bu dosyaları kim açacak?” Cevap; eğer, Başsavcının 2500 dosyasının içinden çıkabilirse, inşallah, Bagımsız İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi açacak ve hükme bağlayacak! Sabredin, yargılamaya müdahale etmeyin, adalete gölge etmeyin!

SABANCI CİNAYETİ VE ERGENEKON

Bu “haberde” en çarpıcı “Dosya”, “Sabancı Cinayeti” dosyası!

Hatırlatalım: “1966 Ocak ayında, Sabancı Center’in 25. katında, Özdemir Sabancı, Nilgün Hasefe ve Haluk Görgün öldürüldü. DHKP-C üstlendi. Üç zanlı vardı. İdamla yargılanan Mustafa Duyar, 1999’da cezaevinde öldürüldü. Fehriye Erdal, yurtdışına kaçtı, hâlâ Belçika’da. İsmail Akkol ise kayıplara karıştı.

Şimdi Kanada da yaşayan ,eczup mu, ajan provakötür mü, megaloman mı, belli olmayan “Haham yardımcısı” Turgay Güney’in ifşaatına göre, Sabancı suikastını, Susurluk kazasında ölen Abdullah Çatlı ve Hüseyin Kocadağ ile adı Susurluk soruşturması sırasında gündeme gelen Piyade Yüzbaşı Hüseyin Pepekal planlamışlar yönetmişlermiş… Tetiği bir resmi görevli çekmiş, Akkol ve Fehriye sadece kameralara poz vermişler! Kısacası, DHKP-C “Ergenekon” taşeronu!

Buna inananlar, acaba, bu cinayetin arkasında Fehriye Erdal’ı koruyan, Avrupalılar vb. olabileceğini, biraz olsun, düşünmezler mi?

Fakat DHKP- C, gene “erkek” çıktı –bu iddiaları “onuruna” yediremedi, şiddetle yalanladı! DHKP-C’nin 28 Temmuz 2008 tarihli ve “Birbirlerini Yerken Bile Devrime Saldırıyorlar” başlıklı bidirisinde, özetle şöyle deniyor: “Ergenekon İddianamesinde oligarşi içi it dalaşının hesabı görülürken, iddianamenin sayısız sayfası devrimcilere karşı karalamalara, iftiralara ayrıldı. …Türkiye halkına ve tüm basın yayın kuruluşlarına açıkça belirtiriz ki; Ergenekon İddianamesi’nde örgütümüzle, yoldaşlarımızla ilgili her kelime uydurmadır. hiçbir iddianın gerçekle ilgisi yoktur… olamaz!”

Ve DHKP –C bildirisinde, ”tekelci” Özdemir Sabancı’yı cezalandırdıklarını, öldürdüklerini, açıkça itiraf ediyor… Hatta meydan da okuyor: “Sabancı Gibi İşbirlikçi Tekelcileri ve Halk Düşmanlarını Cezalandırmaya Devam Edeceğiz!” diye!

En güzeli, DHKP-C nin iddianame hakkındaki hükmü: “Şu söyledi, bu şundan duymuş... diye bir iddianame yazıldığı nerede görülmüştür!”

Teröristin “merti”, işte böyle, cinayetleriyle iftihar eder! Şimdi, biz Radikal, TARAF gibilerine mi –Tugay Güney’e mi inanacağız? Yoksa DHKP-C’ye mi? Ben, doğrusu, geçmişte beni de ölümle tehdit etmiş olan DHKP –C’ye inanıyorum!*****

Yayın Tarihi : 11 Ağustos 2008 Pazartesi 17:02:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
S.A IP: 88.231.70.xxx Tarih : 12.08.2008 19:32:10

İktidarın ve de iktidar yanlısı olan PKK'nın basın-yayın organı olan "Taraf" gazetesinin 12 Ağustos 2008 tarihli beyanatında kürtçe Edi bese (yeter artık) manşetine interetten tesadüf ettim. Gazeteyi okumuyurum, belki iç-dış sayfalarında veya kıyısında-köşesinde "aşağıda belirteceğim" mesajlar verdiği olabilir, yoksa da daha sonra kürtçe yayımlayabir. -Edi Bese (aslında; "bu kadarı [onlara]* ders oldu" olarak algılanmalıdır) -Getiririz devamını daha sonra, -Atarız suçu Ergenoka.. *Türk milliyetçileri, Cumhuriyetçiler.