23
Mayıs
2024
Perşembe
ANASAYFA

Vatan Haini!

Malumlardan, kendi dedesi rahmetli Cemal Paşa’nın anısına bile ihanet eden Hasan Cemal, önemli bazı konularda “Devlet gibi düşünmüyorsan , Vatan haini olursun” diye şikayet ediyor. Haklı ; Onlar “vatan haini” değiller ; devlet düşmanıdırlar; devlete ve her kurumuna karşıdırlar. Yoksa bu “vatanı” çok severler, ama yabancılara peşkeş çekerler, üzerinde yaşayan “milleti” küçümserler ve bölünmesine razı olutlar, tarihini “resmi tarih” diye karalamaktan ve hasımlarımıza koz vermekten kaçınmazlar …Evet onların vatan sevgisi yüreklerinden değil, midelerinden ve karışık kafalarından geçer!

Hasan Cemal’e ve ötekilere selam olsun; ; biz ona ve onun gibilere , Türk gibi, Türkiye vatanseveri ve Atatürk Milliyetçisi olarak, düşünmeyenlere ve hareket etmeyenlere, ve şu sırada, Ermeni konusunda ,Kürt konusunda, ekmeğini yedikleri bu topraklara defi hacet etmeye kalkışanlara , kendi asıllarını inkar edenlere, bütün gücümüzle “Vatan Haini” diyoruz,demeye devam edeceğiz.

ALLAH'IN MI, AVRUPA'NIN MI ŞAMARI !

Allah büyük; hep haklı çıkıyoruz. Bakalım ,hayranı oldukları Avrupa’dan,Avrupa Parlamentosundan yedikleri – ama maalesef yanlış ellerde olan devletimizin yediği son şamarların altından nasıl kalkacaklar. ?

Bunların , Başbakanın Dışişleri Bakanının , AB sevdası uğruna bu kadar candan destekledikleri “Ermeni Sempozyumu” toplantısından sonra “sessizlik duvarında çatlak açıldı” diye seviniyorlardı. Ben de daha dün bu çatlağın fay hattı olduğunu ve depremlere sebep olacağını yazmıştım…AP ‘dan “Ermeni Soykırımını tanıyın” dayatması ilk deprem ; daha şiddetli artı şokları i bekleyin!

Sayın Başbakanımız  “Bu gibi kararların yaptırım gücü yok yolumuza yani müzakerelere devam edeceğiz” buyurmuşlar yani Arap Bacı hesabı “Bu bakali n’olacak? Avrupalılar koca TC Devletinin burnuna halkayı takmışlar daha çok sürükleyecekler…Bizimkiler Müzakereler 3 Ekim’de başladı diye sevine dursunlar ve Mehmet (Ali Kemal) Bırand o meşhur sırıtmasıyla “Türkiye kapıyı vurmamalı…yoksa tuzağa düşeriz!” desin.

Asıl büyük tuzağın – Türk milletine, Türklüğe ve TC Devletine tuzağın - Avrupa Birliği olduğunu hala görmüyorlarsa, bu ahmaklıktan ,gafletten de öte ihanettir!

Yayın Tarihi : 30 Eylül 2005 Cuma 13:53:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?