20
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

Yılanların Öcü


Bütün yılanlar-Fethullahçılar -Sorosçular-yabancı ajanlar, AKP yalakaları, son ve özellikle, en son günlerde - çamurlu kovuklarından çıkmışlar, söz ve elbirliğiyle, TC’ne ve onun temel taşı Türk Ordusuna zehirlerini akıtıyorlar! Bu yılanlar, sanki iptal kararının öcünü almak istiyor ve böylelikle de, daha kesin kararı –AKP’nin kapatılmasını, böylelikle önlemeye çalışıyorlar! Aynı şeyleri, Büyükanıt Paşayı önlemek için çıkardıkları tezviratla yapmaya çalışmışlardı- ve hatta son günlerde Paşa hakkında, dedikoduları, ortaya gene çıkarıyorlar! İşleri, güçleri- tezvirat!

TARAF VE TEFERRÜAT

Bu zehirlerin içerikleri, ayrıntıları üzerinde durmak, . Orgeneral İlker Başbuğ’la Anayasa Mahkemesi Başkan Vekili, Osman Paksüt’le “gizlice” buluşmuşlar- Başbuğ Paşa, Kudüs’te “Ağlama Duvarına" gitmiş… Ergin Saygun Paşa hastaymış! …Bunları yalanlamaya, tevil etmeye, savunmaya kalkışmak bile, o seviyelere –çukurlarına- inmek demek - “İptal kararı” hususunda, şekil- esas meselesini tartışmak gibi, beyhude! “Paksüt’le Başbuğ Paşa, buluştularsa buluştular” demek, kesip atmak, daha doğru! Başbuğ, 2004 yılında Kudüs’te “Ağlama duvarına gitti de ne oldu?- (neden fotoğraflar, bu sırada, servis edildi?) Abdullah Gül Kiliseye gitti, Venedik’te, haçlı İsa heykeli altında protokole imza attı - ve İngiltere Kraliçesi, Bursa’da, Camiine gitti de- ne oldu! Hem, bütün dinlere peygamberlerine mabetlerine saygı, Müslümanlığın gereği değil mi? Dedim ya: maksat ‘tezvirat’. Ama bu yılanlar- “mahşerin sayıları çok atlıları” dört nala koşuyorlar – yılanları çamurlarını attılar – zehirlerini sokuşturdular bir kere!

BAM TELİ

Bu durumun “Bam teli” TARAF varakparesinde, Ahmet Altan’ın itirafı; adam pervasızca, “Bütün bu bilgileri, günü gününe, saatine, Genel Kurmaydaki ‘kaynağımızdan’ öğreniyoruz" diyor! “ Türk Ordusu,” onlar için “düşman ordusu” ve içine casuslar yerleştirmekle iftihar ediyorlar!

Hatırlatalım; bu Altan’ın babası da, kardeşi de öyledirler; sicilli Ordu düşmanıdırlar! Kendisi de “şeytanın orta bacağı”!

Sadece orta boy Altan’ın, bu, pervasızca itirafı, TARAF’ TAR –fanatiklerin “casusluk” suçundan, yargılanmalarını gerektirir! Ve de bu adamlar – “VAKİT”Lİ, ötenler –emeklilerle muvazzaflar arasına nifak sokuyor; gerçek sorunları olan astsubayları –subaylara karşı kışkırtıyorlar – açıkça, “bozgunculuk” yapıyorlar! Savaşta bunun cezası idam idi! Şimdi, bu adamları yargılamaya, bilmem Ağır Ceza Mahkemeleri yeter mi? Askeri Mahkemeye sevk edilseler, Devlet Güvenlik Mahkemelerini kapattıran AB kıyamet koparır… Ve bu bağlamda, İstiklal Mahkemelerini kurmaya da, maalesef, imkân yok!

Kurtuluş Savaşında Cumhuriyetin ilk yıllarında İstiklal Mahkemelerinde karşılarına hainler bozguncular, çıkınca, üye babam, Mahkeme Başkanı Ali Bey’e (Osman Paksüt’ün dedesi Ali Çetin Kaya’ya ) “Gel de asma Ali Bey” dermiş, …Ben de bu adamlar, birkaç yıl önce, gene Orduya karşı irinlerini döktüklerinde- onlara üç tokat atmayı aht etmiştim: biri kendim adına, ikincisi Türk milleti adına –üçüncüsü de Türk Ordusu adına! Gene avucum kaşınıyor!

KOKUŞMUŞLAR

Kokuşmuş “çok şey”, çok insan var şu sırada Türkiye’de! Türkiye Cumhuriyetini kurtarmaya, bu çıbanları yok etmeye, yılanların zehirlerinden kurtulmaya pansuman – ayakta tedavi ; –seçimlerin yenilenmesi, Anayasanın değiştirilmesi yetmez: “radikal”-genel - cerrahi gerekiyor!

Nasıl? Önce, Hükümetin kolluk ve istihbarat, örgütlerinin, Genelkurmayın, Ordunun içine sızdıkları, varlıkları, Altan’ın sözlerinden ve cürümlerinden belli olanları, bulup çıkarmalıyla. Ama Soros ve Gülen, vb, oralara da sızdığıma göre, bu imkânsız gibi! Genel Kurmayın bu işi kendisi yapması ve yılanların başlarının, kuyruklarının ezilmesi artık vacip olmuştur! Bu ihanet, Genelkurmay’ın, sert bildirileri, hatta E- Muhtıra ile sona erdirilemez; O meşum TARAF’ta “onlar”- burada biz: Ya biz ya onlar! Türk Ordusunu da "Mahşerin süvarilerinin" saldırıları sonucu kaybedersek vay hallimize!*** 


NOT;
TARAF’ın ne mene “taraf” olduğu Pazar sayısının, ilk sayfasından belli: Şu başlıklara bakın:”Osmanlı arşivlerinin tümü açıklansın, soykırımı yapıldığı belli olsun; “Kürdüm eşcinselim, vicdani retçiyim Her Türk asker doğmaz’ - ve “Mahşerin dört atlısı”” -:”Başbuğ- Paksüt” haberini, örtmeye çalışan Doğan gurubu gazeteleri!

Yayın Tarihi : 15 Haziran 2008 Pazar 14:56:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Gökhan IP: 85.100.157.xxx Tarih : 23.06.2008 16:17:24

İstiklal mahkemeleri tekrar kurulmalı.Tam bağımsızlığa muhalefet edenler,bölücüler,liberaller,küreselciler velhasıl ne kadar Atatürk devrimleri karşıtı varsa  cezalandırılmalı Daha açık ifadesi var mıdır bu isteğin?Ama bunları kim yapacak asıl sorun burada....