22
Mayıs
2024
Çarşamba
MEDYA

Muhalefet için medyaya girmeyiz

Süzer grubu ileride alacağı bir karar ile medya sektöründe yer alsa bile, bunun geçmişte olduğu gibi "muhalefet amaçlı" olmayacağını bildirdi. 

Süzer grubundan yapılan yazılı açıklamada, dün bir gazetede yayımlanan, "Süzer, Kanaltürk ile Vatan'ı alıyor" başlıklı haberin tamamen asılsız olduğu ve gerçekleri yansıtmadığı belirtildi.

'Destek sürecek'
Grubun haberde yazıldığı gibi bu yayın organlarını almak için bir girişimde bulunmadığı ve bu konuyla ilgili bir görüşme yapmadığı ifade edildi. 

Açıklamada, şunlar kaydedildi: "Ayrıca haberin içerisinde yer alan ve Süzer grubunun medyada yeni bir blok oluşturarak AKP hükümetine karşı ciddi bir muhalefet yapma hazırlığı içerisinde olması, gerçeklere dayanmamaktadır ve yazıyı yazan basın mensubunun kendi yorumudur. 

Süzer grubu ileride alacağı bir karar ile medya sektöründe yer alsa bile, bu geçmişte de olduğu gibi muhalefet amaçlı olmayacaktır. Bugüne kadar bütün hükümetlerin, ülke menfaatleri ve çıkarları için verdiği her kararı destekleyen Süzer grubu, bundan sonra da desteklemeye devam edecektir."

Milliyet
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2007 Çarşamba 16:47:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?