15
Mayıs
2024
Çarşamba
TURİZM

Abramoviç'in yüzen sarayı

İNGİLTERE'nin Chelsea Futbol Kulübü'nün Rus patronu Roman Abramoviç'in, 112 metre uzunluğunda, 35 metre genişliğindeki 6 katlı `Le Grand Bleu' adlı lüks yatı, dün akşam saatlerinde Bodrum'a geldi.

Bitez Beldesi'ndaki Akvaryum Koyu'nun 2 mil açığında demirleyen yatta, Chelsea'nin Birmingham'ı 3-2 yendiği sezonun ilk maçını izlemek için İngiltere'ye giden Abraomoviç'in bulunmadığı öğrenildi. Yatta, Abramoviç'in Rus ve İngiliz işadamı arkadaşları ve yakınlarının bulunduğu belirtildi. Yattaki 16 kişi, Bodrum'u gezip alışveriş yaptı.



Büyüklüğü nedeniyle Bodrum Limanı'na giremediği için Akvaryum Koyu yakınlarında demirlemek zorunda kalan, üzerinde 4 motor yat, 1 helikopter, 1 mini denizaltı ve jet-ski, kano, sörf gibi su sporları ekipmanları bulunan `Le Grand Bleu' adlı lüks yat, yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekti. Teknelerle denize açılan yerli ve yabancı turistler, lüks yatın, bol bol resmini çektiler.

Dünyanın en zengin işadamları arasında olan Abramoviç'in, bugün akşam saatlerinde Bodrum'a gelerek, yattaki konuklarına katılması bekleniyor.

Yaşar ANTER/DHA
Yayın Tarihi : 13 Ağustos 2007 Pazartesi 17:40:23
Güncelleme :13 Ağustos 2007 Pazartesi 17:40:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?