20
Nisan
2024
Cumartesi
TURİZM

Mercan Turizm Dubai ATM2023’te

ÖZKAN ALTıNTAŞ, TÜRKIYE TURIZM
DUBAI /BAE - Ortadoğu ve Körfez ülkelerinden Türkiye’ye yıllardır binlerce turist getiren Mercan Turizm DMC, Dubai Arabian Travel Market- ATM2023 Fuarı’nda dev standı ile dikkat çekti. Dünyadan 150 ülkenin 2000’e yakın turizm firması ile katıldığı ve bu yıl yüzde 27 oranında büyüyen, yaklaşık 34 bin ziyaretçi alacağı bildirilen ATM2023 Fuarı’nda iş ortağa 35 yıldızlı otel ile yer alan Türk turizmcilerin arasında Mercan Turizm DMC olarak “uzmanlığını” gösteren yenilikçi “Destinasyon Yönetimi” yapısıyla bölge turizminde fark yarattı.

 

FUARIN TÜRK TURİZMİNE YÜZDE 30 KATKISI OLACAKTIR
Mercan DMC Genel Müdürü Mehmet Mengü, uzun sürden aradan sonra ATM2023 Fuarı’nda yer almalarının dünya turizm pazarındaki hareketlenmenin içinde olmalarını sağladığını belirterek “Bu fuarın bize katkısı olacaktır. Yıllardır birlikte çalıştığımız Ortadoğu ve Körfez firmaları ile buluştuk. Yeni müşteriler edindik ve Türkiye’de yenilenen ve yeni açılan turizm tesislerini tanıtma fırsatını bulduk. Türkiye turizmindeki bu gelişmeliri anlatma fırsatı bulduk. Fuarın Türkiye’nin turizm potansiyeline yüzde 30 oranında katkısı olacağını düşünüyoruz”dedi.

 

MERCAN TURİZM KALABALIK EKİPLE YER ALDI
Yıllardır ortağı olan Türkiye’nin yıldızlı 35 oteli beraberinde getiren Mercan Turizm ekibi Genel Müdürü Mehmet Mengü yönetiminde kalabalık bir kadro ile fuarda yer alarak önemli anlaşmalar yaptı. Mercan DMC olarak fuara katılan şirket “Destinasyon Yönetimi” kimliğiyle yabancı acentelerin görüşmeler için standı ziyaret etmesini sağladı.

 

MERCAN TURIZM “DESTİNASYON YÖNETIMI” KIMLIĞIYLE YER ALDı
Türkiye’nin “incoming” acentesi olarak getirdiği turist ve yıllık ciro bazında lider kuruluşu olan Mercan Turizm, Turkiye Turizm Geliştirme Ajansı-TGA ve Türk Hava Yolları’nın yanında bulunan alanda yer alırken, ATM 2023 Fuarı boyunca yapılan panellere karşı markasını koyarak önemli bir tanıtım yaptı.

TÜRKİYE’NİN YILDIZLI OTELLERİNİ TANITTI
Fuarın birinci günü destinasyon yönetimi yeniliği yanında, marka çekiciliği ile yıllardır çalıştığı Ortadoğu ve Körfez acentelerinin akınına uğradı. İkinci gün ise özellikle fuara katılan potansiyel yabancı acentelerin akınına uğrayan Mercan DMC standında yer alan Türkiye’nin başta İstanbul ve Antalya olmak üzere çeşitli şehirlerinden katılan yıldızlı otelleri ise standı ziyaret eden acentelere tesisleri tanıtarak verdikleri hizmetler ile özelliklerini sundular.
Kaynak: Dubai ATM2023’te Mercan Turizm “uzmanlığını” sergiledi


 

TurkyeTurizm.com
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2023 Cuma 12:29:32
Güncelleme :5 Mayıs 2023 Cuma 12:34:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?