26
Mayıs
2024
Pazar
TURİZM

Aqua Fantasy'ye altın ödül!

AQUA FANTASY'YE TUI'DEN BİR KEZ DAHA ALTIN ÖDÜL

Kuşadası-Selçuk arasında bulunan Pamucak mevkiindeki Aqua Fantasy Hotel ve Su Parkı, dünyaca ünlü tur operatörü TUI tarafından bu yıl da Altın Ödül'e layık görüldü.

Dünyanın en büyük turizm şirketlerinden biri olan TUI'nin, otelde konaklayan misafirlerin ilgi ve beğeni düzeyine göre belirlediği çalışma sonunda, bir önceki yılı "Dünyanın En İyi Aquaparklı Oteli" seçilerek kapatan Aqua Fantasy, bu yıl bir kez daha Altın Ödül (Gold Award) ödülüne layık görüldü.

Aqua Fantasy Aquapark Hotel&SPA, Kuşadası-Selçuk arasındaki Pamucak sahilinde 200 dönüm arazi üzerinde yer alıyor. Otel ve su parkı olarak iki ayrı bölümde işletilen otelde konaklayanlar, su parkına ücret ödemeden geçiş yapabiliyor. Otel kısmında iki spa merkezi, biri kaydıraklı olmak üzere iki kapalı, çok sayıda açık yüzme havuzu yer alıyor. Biner kişilik iki ayrı ana restoranı bulunan otelde, çeşitli ülkelerin damak zevklerine hitap eden 5 adet A La Carte restoran bulunuyor. Otelde, aktivite salonları ve bowling merkezi de yer alıyor.

Türkiye'nin bir numaralı su parkı olan Aqua Fantasy Su Parkı'nda ise, sezon başında eklenen biri 222 metre uzunluğa sahip iki yeni kaydırak, 7 ayrı dalganın oluştuğu dalga havuzu, 350 metre uzunluğunda eğlence nehri, her yaş grubuna uygun 30'a yakın kaydırak, havuzlar, eğlence alanları, restoranlar ve otopark bulunuyor.

Aqua Fantasy Su Parkı, işi dünyadaki bütün su parklarında kayarak, kaydıraklarda not vermek olan, First Choice grubunun denetçisi Tony Lynch tarafından, dünyanın en başarılı üç Aquaparkı arasında gösterilmişti.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2010 Çarşamba 00:21:01
Güncelleme :27 Ekim 2010 Çarşamba 15:47:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?