18
Mayıs
2024
Cumartesi
TURİZM

Avrupa'nın en iyisi o

MÖVENPİCK HOTEL İSTANBUL

Mövenpick Hotel İstanbul, turizm ve seyahat sektörünün en saygın ödüllerinden biri olan ve "Turizm Dünyası'nın Oskarı" olarak kabul edilen World Travel Awards'un Antalya'da düzenlenen gecesinde "Avrupa'nın En İyi Şehir Oteli" seçildi.

1994'ten bu yana seyahat ve turizm endüstrisinin tüm alanlarındaki en önemli başarıların ödüllendirildiği World Travel Awards (Dünya Seyahat Ödülleri), uluslararası ve bölgesel kategoride; havayolu, deniz yolu, otel, tatil köyü gibi alanlarda veriliyor. World Travel Awards'un oylaması, dünya genelindeki 162 ülkeden seyahat profesyonellerinin internet katılımıyla gerçekleştiriliyor.

Ödülü, Mövenpick Hotel Istanbul Genel Müdürü ve Türkiye Bölge Müdürü Frank Reichenbach aldı. Frank Reichenbach, ödülü almanın büyük bir onur kaynağı olduğunu söyleyerek, " Hem tatil hem de iş seyahati için otelimizi tercih eden misafirlerimizin beklentilerini karşılamak ve daha da ileriye taşımak, en basit görünen istekleri bile sıradışı kılmaya kendini adamış ekibimizin gerçekleştirdiği yorulmak bilmeyen çabalarının bir sonucudur. Sürekli gelişim için hedeflerimizi yüksek tutup kalite ve teknoloji konularına yatırım yapmaya ve hizmet yelpazemize yenilerini eklemeye devam edeceğiz. Türkiye'deki diğer otelimiz Mövenpick Hotel Izmir ve 2011 baharında açılacak olan Mövenpick Hotel Ankara da aynı yolda ilerleyecektir" dedi.

MÖVENPİCK HOTEL İSTANBUL
MÖVENPİCK HOTEL İSTANBUL
İHA
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2010 Cumartesi 14:06:00
Güncelleme :2 Ekim 2010 Cumartesi 15:09:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?