22
Mayıs
2024
Çarşamba
TURİZM

Bekarlar için özel tur

İspanya’nın uzak bir dağ köyünde yaşayan erkekler, evlenecek kadın bulamayınca umutlarını kendileri için yapılan büyük bir organizasyona bağladı.

 Her yaştan 150 bekar erkek, hayat arkadaşlarını kendileri için getirilen kadınlar arasından seçmeye çalıştı. İspanya ve Latin Amerika’dan gelen kadınları çiçekler ve gülücüklerle karşılayan bekar erkeklerden bazıları, günün sonunda mutlu bir beraberliğe giden yolda ilk adımları attı.

İspanya’nın uzak dağ köylerinden biri olan Hoyocasero’da, sadece 400 kişi yaşıyor.

Köylülerin büyük bölümü daha iyi işler bulmak umuduyla büyük kentlere göç ettiğinden, bekar erkekler evlenecek kadın bulmakta büyük güçlük çekiyor.

Köyün bekarlarının yalnızlığına çare bulmak için ilginç bir yönteme başvuruldu. Çeşitli yaş gruplarından sayıları 150’yi bulan bekarlar için İspanya’nın başka bölgelerinden ve Latin Amerika’dan onlarca kadın otobüslerle Hoyocasero’ya götürüldü.

Hayat arkadaşı bulma konusunda, kadınlar da en az köyün bekarları kadar istekliydi.

Bekarlar, internetteki ilanlara yanıt verdikten sonra 45 Euro ödeyerek köye gelen kadınları büyük bir nezaketle karşıladı.

Kadınlar ve Hoyocasero’nun bekar delikanlıları başta biraz çekingendiler. Ama danslar ve karşılıklı yenen yemek buzları eritti.

Bekarlardan bazıları hayat arkadaşlarını bulma konusunda ilk adımı atmayı başardı. Diğerleri bu kadar şanslı olamasa da en azından iyi bir gün geçirdikleri için mutluydu.


ntv
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2007 Salı 16:17:43
Güncelleme :28 Şubat 2007 Çarşamba 11:57:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?