18
Mayıs
2024
Cumartesi
TURİZM

Bu da 'turizm' zabıtası!

Balıkesir’in Edremit Belediyesi Trafik Turizm Zabıta Bürosu yerli yabancı turistlerin ilgi odağı oldu. Zabıta Turizm Bürosu, Edremit’e gelen turistlere verdiği enformasyon hizmetinin yanı sıra, Edremit’in tarihi ve turistik yerleri ile ilgili belge ve bilgiler de veriyor.

Edremit Belediye Başkanı Av. Tuncay Kılıç’ın talimatları doğrultusunda kurulan Trafik Turizm Zabıta Bürosu, yerli ve yabancı turistler tarafından yoğun ilgi görüyor. Şehirlerarası Otobüs Terminali yakınında kurulan büroda zabıtalar tarafından ilçeye gelen turistlere zeytin ikram edilerek Kaz Dağları ve termal turizmi hakkında bilgiler veriliyor. Büro’da kurulan Edremit Belediyesi standında bölgenin zeytini, zeytinyağı ve zeytin ürünlerinin yanı sıra, Kaz Dağları, termal turizminin tanıtıldığı broşürler dağıtılıyor.

Edremit Belediyesi tarafından başlatılan çalışmayla ilgili olarak Belediye Başkanı Av. Tuncay Kılıç, "Edremit Belediyesi olarak geçmiş dönemde başlattığımız ve büyük yollar aldığımız tanıtım hamlemizi hızla devam ettiriyoruz. Yıllar önce başladığımız Edremit'in turizm markası olma yolundaki çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. İlerleyen dönemler de de Edremit’in tanıtımı için farklı projelerle Edremit’i en iyi şekilde tanıtmaya devam edeceğiz" dedi.

Edremit Belediyesi Trafik Turizm Zabıta Bürosu dışarıdan gelen yerli ve yabancı turistleri yönlendirip, bilgilendiriyor. Zabıtalar aynı zamanda şehirlerarasında çalışan otobüslerin ve şehir içi çalışan toplu taşıma araçlarının otogar ve durak dışında indirme bindirme yapmalarını engelleyerek trafik akışının hızlı işlemesini de sağlıyor.

iha
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2010 Perşembe 20:02:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?