22
Mayıs
2024
Çarşamba
TURİZM

Çayla: Az laf çok iş

TÜRSAB 18. Olağan Genel Kurulu'nda başkan adayı olduğunu açıklayan İskender Çayla, seçimler öncesi, Harbiye Askeri Müze'de ekibiyle birlikte gövde gösterisi yaptı.

10-11 Kasım tarihleri arasında İstanbul'da yapılacak olan TÜRSAB 18. Olağan Genel Kurulu'nda başkan adayı olduğunu açıklayan İskender Çayla, seçimler öncesi, Harbiye Askeri Müze'de ekibiyle birlikte gövde gösterisi yaptı.

Gecede bir konuşma yapan Çayla, Türk turizm sektörünün mevcut durumu, başarıları, acentaların bugünü, geleceği ve sorunları ile hedeflerine ulaşabilmesi için yapılması gerekenleri, neden aday olduklarını ve göreve geldikleri taktirde yapacaklarını anlattı.

Türkiye'yi “Mücevherlerini çekmeceye koyup hiç kimseye göstermeyen” insanlara benzeten İskender Çayla, “Biz bu mücevherleri teker teker ortaya çıkarıp sergileyeceğiz. Bölgesel tanıtımları ön plana çıkaracağız” dedi.
Türk turizminin önünün daha da açılması, kaliteyi, uzmanlaşmayı, bölgesel ve ulusal tanıtımı, teknolojik gelişmeyi, global eğilimleri izleyen, yönlendiren, üyelerine sunan bir TÜRSAB için aday olduklarını açıklayan İskender Çayla, “Girişimci, üretken, eğitimli, deneyimli, ülkesine gönülden bağlı insan yapısıyla TÜRSAB'ı; Türk turizminin öncü kuruluşu yapmak; ülkemizin turizm politikalarının belirlenmesinde ve uygulanmasında etkin kılmak; Türk turizminin önünün açılmasına, gelişmesine katkıda bulunmak; Türkiye'nin, dünyanın en önemli ilk 5 turizm destinasyonundan biri olması için bütün birikimimizle, gücümüzle çalışmak için adayız. Bunları gerçekleştirmek için 'çalışmaya geliyoruz'. 'Az laf, çok iş' sloganıyla yola çıktık” açıklamasını yaptı.

ajanslar
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2007 Cumartesi 14:22:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?