30
Mayıs
2024
Perşembe
TURİZM

Çeşme'de keyifli bir gün daha

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Ege TV ve Çeşme Belediyesi tarafından düzenlenen "19. Çeşme Deniz Şenlikleri ve Uluslararası Çeşme Şarkı Yarışması"nın yerli ve yabancı konukları, düzenlenen yat turuyla keyifli bir gün yaşadı.


1 Temmuz Salı günü yüzme ve bayrak yarışı ile başlayan Çeşme Festivali etkinlikleri, gerçekleştirilen yat gezisi ile devam etti. Sabah 10.00'da Grand Star isimli yat ile yapılan geziye misafir yarışmacılar, yardımcıları ve tercümanları katıldı. Bir gün önce Mojito Beach Clup'ta verilen partide dans ederek stres atan yarışmacılar, gezi boyunca güneşin tadını çıkardı. Çeşme'nin masmavi denizinde keyifli bir yolculuk yapan konuklar arasında yer alan İsveçli Golden Delicious Grubu, güzellikleri ile tüm
dikkatleri üzerlerine çekmeyi başardı. Deniz yolculuğunda ilk olarak Mavi Koy'da mola verildi. Suyun soğuk olmasına rağmen misafir solistlerin büyük çoğunluğu suda eğlenirken, Slovakya ile komşumuz Yunanistan'ı temsil eden şarkıcılar denize girmemeyi tercih etti. Daha sonra verilen öğle yemeğinin ardından yatın rotası Eşek Adası'na çevrildi. Keyifli deniz macerasının ardından akşam saatlerinde Ersin Show ve beraberinde çıkan Süperstarz Dans Grubu'nun muhteşem gösterileri renkli görüntülere sahne oldu.


Gecenin finalinde Sedat Yüce, pop müzik dolu bir konser verdi. Çeşme Meydanı'nda sahneye çıkan İzmirli solist, kendisini dinleyenlere hareketli şarkılarıyla seslendi.

..
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2008 Cuma 03:58:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?