19
Mayıs
2024
Pazar
TURİZM

Hilton'a 3 yeni daha halka eklendi

Hilton Hotel Tahiti, Hilton Moorea Lagoon Resort & Spa ve Hilton Bora Bora Nui Resort & Spa Hilton Hotels Corporation’un yeni franchise otelleri oldu.

Beverly Hills, Kaliforniya – 23 Şubat 2009 Hilton Hotels Corporation, Fransız Polenezyası’ndaki Tahiti, Moorea ve Bora Bora adalarındaki üç otel için Louis Wane şirketi ile franchise anlaşması yaptıklarını açıkladı. Bu üç otel, 16 Ocak 2009 tarihi itibariyle Hilton Hotel Tahiti, Hilton Moorea Lagoon Resort & Spa ve Hilton Bora Bora Nui Resort & Spa adı altında hizmet verecek.

Yapılan franchise anlaşmalarına bağlı olarak, bu üç otel Tahiti’nin önde gelen resort yönetim firmalarından birisi olan South Pacific Management tarafından yönetilecek. Merkezi Tahiti’nin başkenti Papeete’de bulunan South Pacific Management, Fransız Polinezyası’nda resort yönetimi konusunda başarılı bir geçmişe sahip. Şirket şu anda 3 ana takımada üzerine dağılmış 10 tesisten oluşan bir resort grubunu işletiyor.

Hilton Bora Bora Nui Resort & Spa
Bora Bora Adası, Tahiti’nin başkenti Papeete’ye bir saatlik uçuş mesafesinde yer almaktadır. Beyaz kum ve görkemli lav kayalarından oluşan efsanevi bir koyun etrafında kurulan resort, Pulitzer ödüllü yazar James Michener tarafından “dünyanın en güzel lagünü ” olarak tanımlanmış lagünün üzerinde yükselmektedir.

Özel deniz motoru ile havaalanından alınan konuklar resorta su üzerindeki lobiye ulaşarak benzersiz bir deneyim yaşamaktadırlar. 2008 Dünya Seyahat Ödülleri, Fransız Polinezyası En İyi Spa Resortu ödülünü alan resort daha birçok ödül kazanmıştır. Hilton Bora Bora Nui Resort & Spa’da aşağıdaki tesisler mevcuttur:
o 120 villa (84 adedi su üzerinde)
o 2 restoran
o 2 bar
o 100 kişilik toplantı tesisi
o 6 odalı sağlık ve spa tesisi
o Yüzme havuzu ve sağlıklı yaşam merkezi.

Hilton Moorea Lagoon Resort & Spa
Moorea Adası, Tahiti’ye 10 dakikalık uçuş mesafesinde olup, Tahiti’den buraya katamaranla 30 dakikada ulaşılabilmektedir. Hilton Moorea Resort & Spa, arka fonda volkanik dağlarla çevrelenmiş4,000 m2’lik bir lagünün kristal suları üzerine tesis edilmiştir. Hilton Moorea Lagoon Resort & Spa’da aşağıdaki tesisler mevcuttur:

o 106 villa (54 adedi su üzerinde)
o 2 restoran
o 2 bar
o 120 kişilik toplantı tesisi
o 4 odalı sağlık ve spa tesisi
o Yüzme havuzu ve sağlıklı yaşam merkezi.

Hillton Hotel Tahiti
Hilton Hotel Tahiti, son derece elverişli bir konumda olup; uluslararası havaalanına 3 mil uzaklıkta ve Tahiti’nin başkenti Papeete’nin merkezine 3 dakikalık mesafededir. Otel, vakti bol olan yolcular için daha uzaktaki adalara bir geçiş kapısı sağlarken; diğer yandan, geniş toplantı tesisleri ve Papeete’nin iş merkezine yakın ideal konumu sayesinde iş yolculuğunda olanların ihtiyaçlarına da rahatlıkla cevap vermektedir. Hilton Hotel Tahiti’de aşağıdaki tesisler mevcuttur:

o 189 oda
o 2 restoran
o 1 bar
o Balo salonu da dahil olmak üzere toplam 20.000 fit alana sahip konferans salonu
o 4 odalı sağlık ve spa tesisi, yüzme havuzları ve sağlıklı yaşam merkezi.


South Pacific Management’dan Laurent Bessou konuyla ilgili şunları söyledi: “South Pacific Management, Fransız Polinezyası’nda çok büyük deneyim sahibi. Yenilenen markaları ile artık Hilton’a ait olan ve Güney Pasifik’teki lüks segmentte bulunan bu otelleri en iyi hizmet ve ürünleri sağlamak üzere idare etmekten ötürü mutluluk duyuyoruz. Fransız Polinezyası’nın büyüsünün ve doğal güzelliklerinin dünyanın her yerinden konukları kendine çekmeye devam edeceğinden ve otellerimizin bu deneyimde öncelikle tercih edileceğinden son derece eminiz.”

Kenthaber
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2009 Salı 15:59:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?