16
Mayıs
2024
Perşembe
TURİZM

İZair, 24 YTL'ye uçuracak!

İZair Hava Yolları Genel Müdürü Cemali Dinçer, 25 Mart’ta başlayacak 2007 Yaz Tarifesi'yle birlikte yeni fiyat kampanyasını başlattıklarını açıkladı. Dinçer, fiyatlarını 24 YTL’den başlayacak şekilde yeniden düzenlediklerini kaydetti. 

İZair Hava Yolları Genel Müdürü Cemali Dinçer yaptığı yazılı açıklamada, yeni tarife ile Antalya ile Samsun arasında karşılıklı seferleri başlattıklarını, İzmir’den Mardin, Gaziantep ve Malatya’ya, Ankara’dan Bodrum’a, Adana’dan Antalya’ya yapacağı seferlerin sayısının da artırıldığını bildirdi. Türk Hava Yolları’ndan (THY) sonra İzmir’e en fazla yolcu taşıyan şirket olduklarını ifade eden Dinçer, THY'nin geçen Şubat ayında 111 bin 920 yolcu taşıdığını, İZair'in ise 47 bin 339 yolcuyla ikinci sırada yer aldığını kaydetti. Dinçer, yolcularına teşekkür amacıyla, fiyatlarını 24 YTL’den başlayacak şekilde yeniden düzenlediklerini kaydetti. Fiyatlara alan vergisi ve yakıt harcının dahil olmadığını belirten Dinçer, İzmir - İstanbul, İzmir - Ankara, Ankara - Antalya ve Ankara - Bodrum arasındaki karşılıklı uçuşlar hariç bütün hatlarda yeni kampanyanın geçerli olduğunu söyledi. 

ANTALYA - SAMSUN ARASINDA YENİ SEFER
Önceki yıl Türkiye’nin kuzeyi ile güneyini Trabzon - Adana arasındaki karşılıklı uçak seferleriyle birbirine bağladıkların kaydeden Dinçer, bu seferin ilk defa İZair tarafından başlatıldığını ve büyük ilgi gördüğünü ifade etti. Dinçer, 25 Mart’tan itibaren Samsun ile Antalya arasında haftada dört kez olmak üzere karşılıklı seferler başlatacaklarını belirtti. Dirçer, haftalık sefer sayılarını 162’ye, uçuş yaptıkları hat sayısını ise16’ya çıkarttıklarını bildirdi. 

ANTALYA’YA DİREKT SEFER VERİLMİYOR
Samsun’dan Antalya’ya pazartesi günleri 08.15, cumartesi günleri ise 08.50’de sefer düzenleneceğini belirten Dinçer, Antalya’dan ise pazartesi günleri 10.15’de, cumartesi günleri de 11.00’da uçuşların yapılacağını söyledi. Dinçer, birçok yolcunun Antalya’ya; Ankara’dan, Adana’dan, Samsun’dan uçtuğunu ve İZair'e bu hatta uçuş için izin verilmediğini ifade etti. Dinçer, bu hatlarda rekabet yaşanmadığı için fiyatların yükseltildiğini dile getirdi.

anka
Yayın Tarihi : 23 Mart 2007 Cuma 21:34:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?