29
Mayıs
2024
Çarşamba
TURİZM

Kapari Otel sizi bekliyor

ALAÇATI YAZA HAZIR

Türkiye'nin ve Ege'nin popüler tatil beldelerinden Alaçatı'da yeni açılan Kapari Otel, stresli günleri geride bırakmak isteyen misafirlerine huzurlu bir atmosferde büyüleyici bir tatil vaat ediyor.

Türkiye'nin ve Ege'nin popüler tatil beldelerinden olan aynı zamanda sörf tutkunları tarafından tercih edilen Alaçatı, 2011 yazında da oldukça rağbet görüyor. Tarih kokan taş evleri ve dar sokaklarıyla hem tatil, hem de keşfetmek isteyenler için eşsiz bir seçenek olan Alaçatı'da yeni açılan ve ismini bir doğa mucizesi olan kapariden alan Kapari Otel, Alaçatı Plajı ve sörf merkezine sadece 1 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Otel, yöresel bitkilerle düzenlenmiş huzurlu, muhteşem bahçesi, jakuzili açık havuzu ve her detayındaki konforuyla dikkat çekiyor. Hepsi deniz manzaralı, 6 süit ve 16 odadan oluşan Kapari Otel, fitness salonu ve jakuzili spası ile stresli günleri geride bırakmak isteyen misafirlerine huzurlu bir atmosferde büyüleyici bir tatil vaadediyor.

Otel müdürü Çiğdem Heptaşkın, çevreye duyarlı olduklarını, otelin Alaçatı'nın doğal taşlarından yapıldığını, dekorasyonda Ege çizgilerinin modern detaylarla bütünleştiğini ve mobilyalarında doğal materyallerin kullanıldığı ifade etti. Kapari Otel'de misafirlerinin kendilerini ev ortamında hissettiğini söyleyen Heptaşkın, konuklarına sundukları yastık mönüsü hizmetiyle konfora üst düzeyde önem verdiklerini belirtti. Heptaşkın, misafirlerine leziz zengin köy kahvaltısı sunduklarını ve 24 saat oda servisi hizmetlerinin bulunduğunu sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2011 Salı 13:54:04
Güncelleme :1 Haziran 2011 Çarşamba 00:41:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?