20
Mayıs
2024
Pazertesi
TURİZM

Kemer Belediyesi Nürnberg fuarında

Kemer Belediyesi, Almanya'nın Nürnberg kentinde kurulan Turizm Fuarı'nda ilçenin tanıtımı için Antalya Büyükşehir Belediyesi ve ATSO (Antalya Ticaret ve Sanayi Odası) ile birlikte 180 metrelik stand açtı.

Kemer Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yılda Nürnberg Turizm Fuarı'nda stand açarak, ilçe tanıtımını yapmaya başladı. Tekirova'dan Beldibi'ne kadar bütün otellerin tanıtımının yapıldığı fuara, Kemer Belediyesi Meclis Üyesi Niyazi Karakaya katıldı.

Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker yaptığı açıklamasında, “Her yıl olduğu gibi bu yılda Kemer olarak Nürnberg Fuarına katılıyoruz.180 metrekarelik stantta Antalya ile birlikte Kemerimizin tanıtımını Büyükşehir Belediyesi ve ATSO ile birlikte yapıyoruz. Bu fuarı en az 250 bin ziyaretçi geziyor. Tekirova'dan Beldibi'ne uzanan hatta yer alan otellere ait tanıtım materyalleri ile Kemer Belediyesi olarak hazırladığımız katalogumuzu ve CD'lerimizi burada dağıtacağız. Fuarın olumlu geçeceğini ve tanıtım açısından faydalı olacağına inanıyorum” dedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 29 Şubat 2008 Cuma 11:59:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?