16
Mayıs
2024
Perşembe
TURİZM

Kuşadası'na Hollandalı turist akacak

Kuşadası Ticaret Odası tarafından geçtiğimiz yıl başlatılan tanıtım çalışmaları bu yıl da tüm hızıyla sürüyor. Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, son olarak Hollanda'nın Utrecht şehrinde yapılan Vakantiebeurs 2007 Uluslar arası Turizm Fuarı'nda açtıkları Kuşadası standının Hollandalılar'ın ilgi odağı haline geldiğini ve 50 bin kişinin ziyaret ettiğini söyledi. 

Kuşadası Ticaret Odası, Hollanda'daki uluslar arası turizm fuarına TÜRSAB Bölgesel Yürütme Kurulu ile birlikte katılarak etkin bir tanıtım yapılmasını sağladı. Standda dağıtılan, Kuşadası bölgesine ait broşür, katalog, harita, poster, CD gibi tanıtım malzemeleri ve bir çok promosyon malzemesi ziyaretçilerin yoğun ilgisi nedeniyle tükendi. 

Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, Hollanda pazarının Kuşadası açısından büyük önem taşıdığını belirterek, geçmiş yıllarda da önemli bir yer tutan bu pazardaki etkin tanıtımın amacına ulaştığını söyledi. Hollanda'dan Kuşadası'na gelecek turist sayısında yüzde 20'lik bir artış beklediklerini kaydeden Serdar Akdoğan, " Beklentilerimizin üzerinde bir taleple karşılaştık. Yoğun bir ziyaretçi akını oldu. 

Fuar süresince 50 bin kişi Kuşadası standını gezdi. Ayrıca, tur operatörleriyle yaptığımız görüşmelerde son derece olumlu geçti" dedi.
Bu arada, Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, Kuşadası'nın etkin tanıtımı için 12 uluslar arası turizm fuarına daha katılmayı planladıklarını belirterek, yurtdışı ve yurtiçi tanıtım atağının yıl içinde de hızlanarak devam edeceğini açıkladı.
iha
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2007 Perşembe 14:03:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?