25
Mayıs
2024
Cumartesi
TURİZM

Marmaris'te mecburi adres!

Muğla’nın Marmaris İlçesi’nde, saat 01.00’dan itibaren işyerleri ve dükkanların kapatılması kararından muaf tutulan Barlar Sokağı, eğlencenin tek adresi haline geldi.

Uzunyalı’da bulunan bar, disko ve restoranlar müzik yasağının erken saatlere çekilmesi, kapanış saatlerinin 01.00’a alınmasıyla cazibesini yitirirken, yerli- yabancı tatilciler Barlar Sokağı’na akın etti. Yasaklardan muaf tutulan 300 metre uzunluğundaki Barlar Sokağı, turistlerle doldu taştı.

Gündüzleri deniz ve güneşin tadını çıkaran tatilciler, geceleri soluğu Barlar Sokağı’ndaki birbirinden ilginç eğlencelere ev sahipliği yapan mekanlarda aldı. Sokaktaki 60’a yakın barın tamamının dolduğu görüldü. Turistler sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi. Marmaris gecelerinde, turistler en çok ilgiyi Rus revü kızlarının danslarına gösterdi.

Marmaris Belediye Encümeni; kısa süre önce Barlar Sokağı, nöbetçi eczaneler ve birkaç çorbacının dışında tüm işyerlerinin kapanış saatini 01.00 olarak belirlemiş, müzik yayını da erken saatlere çekmişti. Karar 1 Haziran’dan itibaren uygulamaya girmişti.

DHA - Milliyet
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2010 Pazartesi 20:29:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?