30
Mayıs
2024
Perşembe
TURİZM

Skal İstanbul üyeleri buluştu

Skal İstanbul'un Nisan ayı geleneksel yemeği İstanbul Sürmeli Otel'de gerçekleşti.

Skal İstanbul üyelerinin büyük ilgi gösterdiği yemeğe aynı zamanda Skal üyesi olan turizm sektörünün önde gelen isimleri de katıldı.


Skal International İstanbul'un Genel Kurulu'ndan sonraki ikinci yemekli toplantısı İstanbul Sürmeli Otelin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Saat 12.00'de kokteyl ile başlayan organizasyon, turizm sektörünün önde gelen temsilcilerini bir araya getirdi. Toplantıya, İstanbul Vali Yardımcısı Cumhur Güven Taşbaşı, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği (TUROB) Başkanı Timur Bayındır, Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TYD) Başkanı Murat Dedeman, Skal Dünya II. Başkanı Hülya Aslantaş ile birlikte seçkin bir davetli topluluğu katıldı.

Kemal Özyiğit katılımcılara teşekkür etti

Toplantıda konuşan Skal International Istanbul Başkanı Kemal Özyiğit, Genel Kurul sonrası ikinci toplantılarını yaptıklarını belirterek ilgi gösteren Skal üyelerine teşekkür etti. Özyiğit, "Bugün Başkanlığım dönemindeki ikinci toplantım. Turizm sektörünü temsil eden Başkanlar bizimle beraber. TYD Başkanı Murat Dedeman, TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, TUROB Başkanı Timur Bayındır, Skal Dünya Başkanı Hülya Aslantaş ve Sayın Valimiz Cumhur Güven Taşbaşı burada bizimle" şeklinde konuştu. Oldukça sıcak bir ortamda geçen yemekte Skal İstanbul Başkanı Özyiğit'in kürsüye çağırdığı turizm sektör temsilcileri Skal üyelerine hitap etti.

Taşbaşı: Antalya'da düşülen hataya İstanbul'da düşmeyelim

Kürsüye gelen TÜRSAB Başkanı Ulusoy, TUROB Başkanı Bayındır ve TYD Başkanı Dedeman İstanbul Skal Başkanı Kemal Özyiğit'e desteklerini bir kez daha gösteren kısa birer konuşma yaptılar. İstanbul Vali Yardımcısı Cumhur Güven Taşbaşı da İstanbul turizminin hiç olmadığı kadar büyüme gösterdiğine dikkat çekerek, "İlk iki ayda yüzde 17 artış var. Hiçbir tarihte bu derece bir büyüme yaşanmamıştı. Gelen turist sayısı ve kalitesinin artması lazım. Ancak İstanbul'da Antalya'da düşülen çok otel yapma hatasına düşmeyelim Laleli ve Fatih bölgesindeki 7-8 bin yatağı nitelikli hale getirelim" şeklinde konuştu.

Fatih GÖNÜL/turizmdebusabah
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2008 Cuma 15:58:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?