20
Mayıs
2024
Pazertesi
TURİZM

Tatil gözde promosyon oldu

Otomobilden mobilyaya birçok sektör, satışlarını arttırmak için hediye tatil kampanyaları düzenliyor. Yaz ayları yaklaşırken artan tatil promosyonları satışlara olumlu etki yapıyor.

Yaz ayları yaklaştıkça sayısı gittikçe artan oranda şirket tatil hediyesi içeren promosyonlu satışlara hız veriyor.


Konuyla ilgili olarak TurizmdeBuSabah'a bilgi veren Alfemo Pazarlama Müdürü Ali Bulut, şirket olarak ilk kez 1999 yılında mobilya takımı alanları tatile gönderdiklerini belirterek, uygulamanın mobilya sektöründe bir ilk olduğunu söyledi. 10 yıldan bu yana aralıklarla birlikte tatil kampanyasını tekrarladıklarını ifade eden Bulut, tatil kampanyasının satışları arttırmanın yanında şirket imajına da olumlu etkisi olduğunu belirtti. Bu yılki kampanya kapsamında 7 ila 10 bin kişiyi tatile götüreceklerine dikkat çeken Bulut, promosyonun iki yurtiçi bir de yurtdışı tatili kapsadığını söyledi. Bulut, 1.900 YTL'lik alışveriş yapanlara Kapadokya'da, 2 bin 900 YTL'lik alışveriş yapanları Çeşme'de 3 gece 4 gün tatile götürdüklerini belirtirken 9 bin 900 YTL alışveriş yapanları ise Floransa-Venedik tatiline götüreceklerini sözlerine ekledi.

Japon otomobil markası Suzuki de Türkiye'deki satışlarını arttırmak için tatil hediye etmeye başladı. Nisan ayı boyunca Grand Vitara Dizel alan herkes 4 bin YTL takas indiriminden faydalanacak. Tavsiye edilen liste fiyatı olan 70 bin 230 YTL yerine 66 bin 230 YTL ödeyerek Grand Vitara Dizel sahibi olan herkes Ege Adalarına gemi ile 6 gün 7 gece çift kişilik seyahat hakkı da kazanacak.

Fatih Gönül / TurizmdeBuSabah
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2008 Çarşamba 11:34:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?