22
Mayıs
2024
Çarşamba
TURİZM

Turist geldiğine bin pişman!

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, İsviçreli turist Paul Erwin Freudemann, kendisinden sigara ve ateş isteyen M.D. tarafından kafasına sopayla vurularak hastanelik edildi. Freudemann hastaneye kaldırılırken, M.D., polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Olay bugün saat 15.30 sıralarında, Atatürk Caddesi'ndeki Abdi İpekçi Parkı'nda, meydana geldi. İddiaya göre, 22 yaşındaki M.D. parkta oturan 77 yaşındaki Paul Erwin Freudemann'ın yanına gelerek sigara ve ateş istedi.

Freudemann, sigara kullanmadığını belli etmek için tebessüm etti. Buna sinirlenen M.D., yanındaki sopayla yaşlı turistin kafasına ve kollarına vurmaya başladı. Çevredekiler tarafından elindeki sopa alınan M.D., olay yerinden uzaklaştırıldı. Vatandaşlar bir yandan turistin kanayan alnına pansuman yaparken, bir yandan da polisi arayıp, ambulans çağırdı. Freudemann, kendisine ilk müdahaleyi yapanlara ve polislere Türkçe olarak teşekkür etti.

Ambulansla Özel Ahu Hetman Hastanesi'ne kaldırılan Freudemann, tedaviye alındı. Yaşlı turistin, alnında yedi santimlik yarık olduğu ve sol kolunun kırıldığı belirlendi.

Polisler tarafından gözaltına alınan M.D.'nin ifadesinde, “Sigara istedim, vermeyince sinirlenip dövdüm” dediği öğrenildi. M.D.'nin, işlemlerin tamamlanmasının ardından yarın adliyeye sevk edileceği belirtildi.
Hürriyet İnternet/DHA
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2007 Perşembe 03:15:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?