16
Mayıs
2024
Perşembe
TURİZM

Türkiye'nin dünya tanıtımı

TÜRSAB 18. Olağan Genel Kurulu’nda konuşan Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, tanıtım kampanyalarının geciktiğine ilişkin haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade ederek, 8 Ocak 2008 tarihine kadar Türkiye'nin tüm dünyada tanıtım kampanyasının başlamış olacağını söyledi. Günay, 100 milyon doların üzerinde maliyeti olan bir tanıtım kampanyası yapılacağını bildirdi.

Kısa adı TÜRSAB olan Türkiye Seyahat Acentaları Birliği’nin İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’ndaki 18. Olağan Genel Kurulu’nun açılışında konuşan Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, tanıtım kampanyaları ile ilgili eleştirilere de yanıt verdi.

Tanıtım kampanyalarının geciktiğine ilişkin haberlerin gerçeği yansıtmadığını vurgulayan Günay, gelecek yılın tanıtım kampanyasını 10 bölgeye ayırarak bir ay önce bitirdiklerini, 1-2 bölgede de yeni arayışlar olduğunu, bunların da bu ay sonu itibariyle bitmiş olacağını söyledi.

Türkiye'nin tüm dünyada 8 Ocak 2008 tarihine kadar tanıtım kampanyasının başlamış olacağını belirten Günay, 100 milyon doların üzerinde maliyeti olan bir tanıtım kampanyası yapılacağını kaydetti.

ajanslar
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2007 Cumartesi 19:05:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?