24
Mayıs
2024
Cuma
TURİZM

Türkiye'nin en büyük kongre oteli

TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK KONGRE OTELİ

7 Nisan 2010'da hizmete açılan Türkiye'nin en büyük kongre otelinin tanıtımı yapıldı.

İstanbul'un Anadolu Yakası'na büyük bir canlılık getiren 5 yıldızlı The Green Park Pendik Hotel & Convention Center, Pendik sahilinde 538 konaklama odası ve 1700 kapasiteli oditoryumu ile hizmet veriyor. Otel, farklı kapasitelerde 55 toplantı ve organizasyon mekanına sahip. Yerli, yabancı organizasyon firmalarının dikkatini çeken otel, Dünya Ralli Şampiyonası'na da sponsorluk yaptı.

Ulusal ve uluslararası kongre organizasyonlarında Türkiye için büyük bir rahatlık sağlayacak otelin odalarının çoğunun deniz manzaralı olması, önemli bir avantaj. Kongre ve toplantı organizasyonlarının yeni adresi olan otel, İstanbul'un en büyük spor ve sağlık merkezini de bünyesinde barındırıyor.

The Green Park Grubu; İstanbul Taksim, Merter, Bostancı ve Kocaeli Kartepe Kayak Merkezi'ndeki dağ otelinin ardından, zincirin beşinci halkası olan Pendik sahilindeki 5 yıldızlı kongre otelini Nisan 2010'da hizmete açtı. Helikopter pisti de olan kongre turizminin son harikası, bin 500 araçlık kapalı ve 250 araçlık açık otoparkları ile organizasyon sahiplerine ayrı kolaylık sunuyor. Dileyen misafirler, helikopterle transfer imkanını yaşayabiliyor.

Konforun ve ilklerin bir arada yaşandığı kongre otelinde, dünya mutfağının en seçkin lezzetlerinin sunulacağı 4 a la carte restoran, damak tadına önem verenlerce şimdiden dikkatle gözleniyor. Ulusal ve uluslararası en güzel yemeklerin büyük bir keyifle sunulduğu otel, Adalar ve deniz manzaralı restoranlarıyla hem damak hem göz zevkinize hitap ediyor.

Türkiye'nin en büyük kongre oteli, konuklarınızla keyifli zamanlar yaşayacağınız alanlarınız, özel sekretaryanız ve size özel toplantı salonlarınızla hizmetinizde. Kapalı ve açık yüzme havuzlarıyla hizmet verecek otelde, doğal ürünlerle teknolojinin son imkanlarının birleştiği güzellik ve masaj salonları da yer alıyor.

Yeni bir ilke imza atmanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren The Green Park Hotels & Resorts Yönetim Kurulu Başkanı Adil Üstündağ, Pendik'teki kongre oteliyle ilgili şu açıklamayı yaptı: "Bugüne kadar tüm otellerimizde ortaya koyduğumuz hizmet kalitesi ve sağladığımız güvenin tabii ki, farkındayız. Ancak, Pendik'teki kongre oteli henüz hizmete açılmadan bazı büyük organizasyonları aldık. Ciddi teklifler de gelmeye devam ediyor. Bunları büyük bir dikkatle değerlendiriyoruz. Örneğin 10-15 Nisan'da yapılan Dünya Ralli Şampiyonası'na sponsor olduk. Dünyaca ünlü sporculara ev sahipliği yaptık. Hizmet kalitemiz ve güvenirliğimizin ayrı bir ispatı oldu. İstanbul'da kongre turizminde ciddi bir eksikliğe çözüm ürettik. Avrupa ve Dünya ölçeğinde önemli kongreleri bu otelimize alacağız. İstanbul'umuza ve Türkiyemiz'e hayırlı olsun. İlklere imza atmaya devam edeceğiz."

Üstündağ, basın toplantısının ardından torunu Akın'a bir sürpriz yaparak, doğum günü pastasını yeni açılan otelde kesti.

TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK KONGRE OTELİ
İHA
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2010 Cuma 12:03:03
Güncelleme :29 Mayıs 2010 Cumartesi 03:15:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?