16
Mayıs
2024
Perşembe
TURİZM

Ulusoy neden aday oldu?

"TÜRSAB Başkanlığı için bir daha aday olmayacağım" diyen Başaran Ulusoy sözünde durmadı. Ulusoy neden yeniden aday oldu?


Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, başkanlık için yeniden aday olduğunu açıkladı.

Başaran Ulusoy yaptığı yazılı açıklamada, TÜRSAB'ın 18. Olağan Genel Kurul toplantısının 9-11 Kasım tarihlerinde Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirileceğini bildirdi.

Ulusoy, 8 yıldan beri sürdürdüğü başkanlık görevini daha önce bırakma kararı aldığını dile getirerek, şunları kaydetti:

''Ancak bir süre önce başlayan ve genel kurul tarihinin yaklaştığı şu günlerde yoğunlaşan, meslek örgütümüzün bugüne kadarki görev dönemimde gösterdiği performans ve yönetim etkinliğinin daha da ileri doğrultusunda sürdürülebilmesi yönünde, özellikle siz değerli meslektaşlarımdan gelen ısrarlı talepler, yeniden bir durum değerlendirmesi yaparak kararımı gözden geçirmeme neden oldu.

Bu hususlar doğrultusunda, siz değerli dostlarımdan aldığım güç ve moralle görevime devam etme kararı alarak aday olduğumu belirtirken, bugüne kadar benden hiçbir zaman esirgemediğiniz desteklerinize en içten teşekkürlerimi iletir, TÜRSAB'ın daha başarılı yarınlara taşınmasında yine el ele olacağımız yönündeki inancımı ifade etmek isterim."

ajanslar
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2007 Pazartesi 16:01:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?