22
Mayıs
2024
Çarşamba
TURİZM

Yıldırım, Dedeman'da

İstanbul Ticaret Odası eski Başkanı Mehmet Yıldırım, Şile'de otel açtı...

Otelcilik alanındaki faaliyetlerinin 40'ıncı yılını kutlayan Dedeman Hotels & Resorts International, oteller zincirine Şile'de yeni bir halka daha ekledi. Şile'nin tam donanımlı tek 5 yıldızlı oteli Dedeman Şile, törenle hizmete girdi.

Yatırımı İstanbul Ticaret Odası eski Başkanı Mehmet Yıldırım'ın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı yaptığı Yıltaş A.Ş. tarafından gerçekleştirilen Dedeman Şile, Dedeman Hotels & Resorts International tarafından işletilecek. Arsa maliyeti hariç yaklaşık 20 milyon dolar'lık bir yatırımla hizmete açılan Dedeman Şile, hem iş amaçlı grupları, hem de doğa ve sağlık turizmi çerçevesinde gelen yerli ve yabancı turistleri ağırlayacak. İş toplantıları, kongre ve benzeri organizasyonlara da ev sahipliği yapacak olan otelin, Karadeniz'in incisi Şile'nin sosyal, ekonomik ve kültürel hayatına büyük bir hareketlilik getirmesi bekleniyor.

Dedeman Şile'nin açılışı nedeniyle düzenlenen törene, yerel yöneticiler, Yıltaş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yıldırım, Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dedeman, her iki kuruluşun yöneticileri ve Türk iş dünyasından çok sayıda önemli temsilci katıldı.

cha
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2007 Cumartesi 14:15:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?