20
Mayıs
2024
Pazertesi
TURİZM

Zonguldak'a 5 yıldızlı otel

Batı Karadeniz'in yeni simgesi olan Dedeman Zonguldak Otel'in tanıtım kokteyli gerçekleştirildi.

Batı Karadeniz'in yeni simgesi olan Dedeman Zonguldak Otel'in tanıtım kokteyli, Dedeman Oteli'nin salonunda yapılırken tanıtım kokteyline; Zonguldak Vali Yardımcısı Mehmet Tevfik Emre, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, 3. Jandarma Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Zeki Es, İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Halil İbrahim Yaşatır, Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Öbakır, TTK Genel Müdürü Burhan İnan, TSO Başkanı Salih Demir, Demir Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve AK Parti Zonguldak Belediye Meclis Üyesi Metin Demir, Dedeman Zonguldak Genel Müdürü İbrahim Çelik, Dedeman Hotels ve Resorts İnternational Bölge Müdürü Adnan Hastürk ve 250 seçkin davetli katıldı.

Dedeman Zonguldak Otel'in tanıtım kokteylinde açılış konuşmasını yapan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Demir, “Bugün burada bir otelden daha çok Zonguldak'ta sosyal yaşamın kalitesini yükseltecek, Zonguldak'ı marka kent yapacak öğelerden birisinin açılışına şahit olmak üzere bir araya geldik. Bu tesisi sıradan bir otel olarak görmemenizi arzu etmekteyiz. Zira 3 ay içinde tüm eksikliklerin giderilmesi ile alternatif ve çok amaçlı salonları, SPA, balo salonları bar ve spor salonları ile yeni bir yaşam merkezini Zonguldaklıların, Zonguldak'a gelen konuklarımızın hizmetine sunacağız. Şahsım ve Demir Madencilik Anonim Şirketi'nin dün, bugün ve gelecekteki ticari hedeflerinin tümü Zonguldak odaklıdır. Demir Madencilik Yönetim Kurulunun mevcut yönetim kurulu üyeleri ve gelecekteki yönetim kurulu üyeleri de kazanımlarını Zonguldak'ta yatırıma dönüştürmeye kararlıdır. Emeği geçen tüm herkese teşekkür ediyoruz. Ancak en büyük teşekkürü şirketimizi bugünlere getiren yeraltında çalışan maden işçisi kardeşlerimiz ve yer üstünde görevli teknik ekibimiz hak ediyor. Zira tüm kazanımlarımızın ve başarımızın en büyük mimarı onlardır. Bugünden itibaren bizlerde bu tesislere sizler gibi birer müşteri olarak gireceğiz. Tesisi bundan böyle Dedeman Otelciliğin yönetim ve idaresindedir. Tanıtım kokteylimize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Ardından konuşma yapan Dedeman Hotels ve Resorts İnternational Bölge Müdürü Adnan Hastürk de, “Bu yatırım inanılmaz ve olağanüstü bir yatırım. Demir ailesiyle tanıştık ve bizim burada bu otelin işletmeciliğini yapmamızı istediler. Dedeman Zonguldak Otel yurtiçi ve yurtdışı Zonguldak'ı tanıtacaktır. Ben tekrar Demir ailesine bu tesisi yaptıkları için teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Türkiye'nin en yaygın oteller zinciri Dedeman Hotels ve Resorts İnternational, yurtiçi ve yurtdışındaki 18 oteline bir halka daha eklendiğini belirtilirken, Batı Karadeniz'in en gözde şehri Zonguldak'ta 11.11.2011 tarihinde ilk misafirleri için kapılarını açan Dedeman Zonguldak, Dedeman kalitesi ve misafirperverliğiyle konuklarını ağırlayacağı ifade edildi.

Daha sonra konuşma yapan Dedeman Zonguldak Genel Müdürü İbrahim Çelik, otel hakkında bilgiler verdi. Çelik, “Dedeman Oteller zincirinin 19. ve en son halkasının kısmi açılışı için bir arada olmaktan gurur duyuyoruz. Otelimiz 'Geleneksel Dedeman Misafirperverliğini' sunacak ve tüm misafirlerine yaşatacak şekilde tasarlandı. Odalarımızdan, restorantımıza, roof barımızdan, toplantı salonlarımıza kadar her bir detay Dedeman standartlarına uygun şekillendirildi. Geleneksel Dedeman misafirperverliğini modern tasarım ve teknolojiyle harmanlayan Dedeman Zonguldak, bir anlamda Dedeman ailesinin Batı Karadeniz'deki kalesi niteliğini taşıyor. Avantajlı konumu ve muhteşem deniz manzarası ile şehrin ilk ve tek beş yıldızlı oteli olan Dedeman Zonguldak, kent turizminin gelişmesi adına olumlu katkılar sağlayacak” dedi.

Konuşmaların ardından Dedeman Zonguldak Otelin tanıtım kokteyline katılanlar müzik eşliğinde güzel bir gece yaşadı.
 

iha
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2011 Cumartesi 11:34:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?