4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Arabada kurşun yağdırdı

Adana'da araba içinde kuzen infazı 

Adana'da bir kişi,kızkardeşini kaçırdıkları gerekçesiyle kuzenini tabancayla ağır yaraladı, kuzeninin eşini ise öldürdü.

Alınan bilgiye göre, Aydınlar Mahallesi 49105 Sokak'ta, Ercan A., 01 NH 098 plakalı otomobilleriyle evlerine giden kuzeni Cengiz Can (32) ve yanında bulunan kuzeninin eşi Sultani Can'a (28), tabancayla ateş açtı.

Ağır yaralanan Sultani Can, araçtan inerek 49107 Sokak'taki evine doğru kaçamaya çalıştı. Genç kadının peşinden koşan zanlı, Sultani Can'a bahçe kapısının girişinde tekrar ateş açıp kaçtı.

Sultani Can olay yerinde ölürken, ağır yaralanan Cengiz Can, olay yerine çağrılan ambulansla Adana Numune Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olaydan sonra otomobille kaçan Ercan A'nın yakalanması için çalışma başlatan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, zanlının Cengiz Can'ın dayısının oğlu olduğunu belirledi.

Ercan A'nın, kız kardeşi Leyla A'yı fuhuş yaptırmak için kaçırdıkları iddiasıyla yaklaşık 3 ay önce Cengiz Can'ı kolundan yaraladığı tespit edildi.

Daha önce Anadolu Mahallesi'nde oturan Cengiz ve Sultani Can çiftinin olaydan sonra Aydınlar Mahallesi'ne taşındığı, izlerinin bulunmaması için buradaki muhtarlığa kayıt yaptırmadıkları belirlendi.

Cengiz Can'ın önceki evliliğinden 3 çocuğu bulunduğu ve bunların annesinde kaldığı, Sultani Can'ın daha önceki evliliğinden olan 3 çocuğunun ise yurda yerleştirildiği öğrenildi.


AA

AA
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2009 Pazartesi 22:44:21
Güncelleme :12 Ocak 2009 Pazartesi 22:54:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?