4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

"40 Doktor 40 Fotoğraf" sergisi açılıyor

Adana'da, doktorların çektiği fotoğraflardan oluşan "40 Doktor 40 Fotoğraf" Sergisi, yarın (18 Mart) Özel Ortopedia Hastanesi Kültür ve Sanat Salonu'nda açılıyor.

Özel Ortopedia Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mahir Gülşen, Adana'ya sadece tıbbın son teknolojisini getirerek değil, kültür ve sanatta da etkin olarak hizmet ettiklerini söyledi.

Genel Müdür Dr. Tansel Turan ise, hastanelerinin ortopedi alanındaki başarısını sanatsal alana da taşıyıp, Adana'yı yurt içi ve yurt dışında da duyurmak istediklerini ifade etti.

Turan, "Bünyesinde 6'sı profesör olmak üzere 11 ortopedist, ayrıca beyin cerrahi uzmanı, genel cerrahi uzmanı, fizik tedavi uzmanı, enfeksiyon hastalıkları uzmanı, dahiliye uzmanı, radyoloji uzmanı, biyokimya uzmanı ve anestezi uzmanları bulunduran Ortopedia Hastanesi, tıbbi hizmetin yanında, kültürel ve bilimsel hizmete de devam edecektir" dedi.

Adana Tabip Odası'nın 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında yer alan sergi sırasında bir de dans gösterisi yapılacağı bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Mart 2009 Salı 17:37:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?