4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

"Eşimle babası beni dolandırdı"

Bir çocuk babası Cem Kulaklıoğlu, 5 yıllık eşi ile onun babası tarafından dolandırıldığını ve 10 bin lirasının alındığını iddia etti.

ADANA’da, bir çocuk babası Cem Kulaklıoğlu (26), 5 yıllık eşi Pınar Kulaklıoğlu (21) ile kayınpederi Mustafa Çevlik (45) hakkında kendisini dolandırdıkları iddiasıyla Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Eşinin 1 yıl önce kredi kartlarını izinsiz alıp bir kuyumcudan alışveriş yaparken yakalandığını, ancak 3 yaşındaki kızlarını düşünerek şikâyetçi olmadığını söyleyen Cem Kulaklıoğlu, bu kez de 10 bin TL’sinin alındığını iddia etti. Kulaklıoğlu şöyle dedi:

Eve gittim, ailesi beni dövdü

“Gıda üzerine bir dükkânım vardı. İşler kötü gidince kapattım. Telefon bayii açmak için 10 bin TL biriktirmiştim. 15 gün önce kayınpederim, bana bir işyeri bulduğunu söyleyerek parayı istedi. Parayı verdim ve bazı işlerim için evden ayrıldım. Döndüğümde eşimi, kızımı bulamadım. Telefonlarıma cevap vermiyorlar. Eşimin ailesi Osmaniye’nin Kadirli İlçesi’nde oturuyor. Eşim kredi kartlarımla izinsiz harcama yaptığında yine köye kaçmıştı. Konuşmaya gittiğimde ailesi beni dövmüştü, bu yüzden şimdi gidemiyorum” dedi.
 

Hürriyet
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2009 Cuma 09:18:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?