4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

"Gazze ağlamasın" kampanyası

"Gazze ağlamasın" kampanyası çerçevesinde Filistin halkı için topladıkları 1 kamyon erzağı Kızılay'a teslim eden AK Parti Adana İl Kadın Kolları, yardımlarını SMS göndererek de sürdürüyor. 

Erzakların Kızılay Derneği Adana Şubesi'ne teslim edilmesi dolayısıyla düzenlenen törende konuşan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Neşe Arısoy, İsrail'in tüm dünyanın gözü önünde 22 gün Filistinlileri katlettiğini söyledi. Filistin halkının perişan olduğunu belirten Arısoy, "Halk Gazze'de aç ve açıkta. Biz AK Parti Kadın Kolları olarak onlara biraz olsun yardım etmek için kampanya başlattık. Kampanya çerçevesinde kadınlarımız ve gençlerimiz ne buldularsa getirdiler. Gıda, kıyafet, battaniye, yakacak, sağlık malzemesi gibi ürünler toplandı. 

Yaklaşık 1 kamyon erzak toplamayı başardık. Yaptığımız yardımlar Kızılay ile Filistin halkına ulaşacak. Evsiz kalanlara, yiyecek ekmeği olmayanlara çare olacağız" diye konuştu. 

Erzak yardımının yanı sıra banka hesap numaralarına nakit yardımında bulunduklarını belirten Arısoy, SMS göndermeye devam ederek Filistin halkının yanında olacaklarını kaydetti.

iha
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2009 Cuma 17:13:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?