1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

"Statüko bir kez daha kaybetti"

MÜSİAD ADANA ŞUBE BAŞKANI GÖK:

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Adana Şube Başkanı Bilal Nadir Gök, "Sandıklardan çıkan sonuçlar ülkemizdeki istikrarın ne kadar kalıcı olduğunu göstermiştir" dedi.

Gök, 12 Haziran'da yapılan Milletvekilliği Genel Seçimlerinin sonucunu değerlendirdi. Oy kullanan her iki seçmenden birinin iktidar partisine oy vermesinin, halkın somut projelere ve icraatlara göre değerlendirme yaptığını açıkça gösterdiğini belirten Gök, "Sandıklardan çıkan sonuçlar ülkemizdeki istikrarın ne kadar kalıcı olduğunu göstermiştir. Bu sonuçlarla kazanan Türkiye olmuştur" diye konuştu.

Ayrıca, Türk siyaset tarihinde bir ilk yaşanarak, bir siyasi partinin, iktidarda olup da ilk kez üst üste üç seçimde oy oranlarını yükselttiğini hatırlatan Gök, şunları kaydetti:

"Bu, önemli bir başarıdır. Elbette bu başarı, ekonomide, siyasette ve sosyal alanda büyük beklenti oluşturmaktadır. Bu da AK Parti'nin sorumluluğunu artırmıştır. Biz de MÜSİAD olarak, feraset sahibi milletimizin verdiği oylarla, statükonun bitirilmesi ve başlatılan değişim, dönüşüm, gelişim süreci için istikrarın sürmesi yönünde ortaya çıkan, bu seçim sonuçlarının ülkemize hayırlı olmasını dileriz."

İHA
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2011 Salı 15:30:00
Güncelleme :14 Haziran 2011 Salı 18:10:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?