2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

1 aydır kayıp eşini arıyor

Adanalı Ümit Sayın, 3 yaşındaki kızını evde bırakıp kaçan eşini 1 aydır arıyor.

Ümit Sayın, 4 yıl önce kaçarak evlendiği Semra Sayın'ın ikinci kocası olduğunu belirterek, "Kaçarak evlendik, 2 yıl nikahsız İzmir'de yaşadık. Orada kızımız oldu. Kendi isteğiyle Adana'ya geri döndük. Ailesiyle görüşmüyordu. Burada nikah yaptık. Evimizde bilgisayar vardı. Ona, interneti ben öğrettim. Kendisi ilkokul mezunuydu. Bilgisayarı kardeşim isteyince verdim. Bir ay önce ben evden çıkınca, sık sık internet kafeye gitmeye başladığını öğrendim. Eve döndüğünde ise sorunumuz olmadığı halde sık sık kavga çıkarmaya başlamıştı" diye konuştu.

Eşinin kaybolduğu günün sabahı ailece sohbet ettiklerini söyleyen Sayın, "Bana hamile olabileceğini söyledi. Ben de ikinci çocuk olmasını istiyordum. Fakat ben işe gittikten sonra kızımla bakkala gitmiş gelmiş. Yarım saat sonra da kızımı uyutup, üstüne kapıyı kilitleyerek evden kaçmış. Kızım uyandıktan sonra 3 yaşında olmasına rağmen buzdolabını açmış. Bir şeyler bulup yemiş. Birkaç saat evde annesini beklemiş, gelmeyince kapıyı vurmaya başlamış. Kapıyı açan akrabalarım, dışarıya çıkan kızımın kıpkırmızı olduğunu ve kimseye bakmadan koşarak bir duvar dibine gidip ağladığını anlattılar" dedi.

Eşinin MSN'den bir kişiyle chat yaparak tanıştığını ve ona kaçtığını tahmin ettiğini söyleyen Sayın, 1 aydır haber alamadığı eşinin bulunması için savcılığa başvurduğunu kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Eylül 2008 Cuma 15:55:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?