25
Nisan
2024
Perşembe
ADANA

1 Nisan şakası sandılar ama...

Adana'da, 1 Nisan'da mesai arkadaşlarına intihar edeceğini söyleyerek işten çıkan 37 yaşındaki iki çocuk babasından, 16 gündür haber alınamıyor.

Bir kargo firmasında çalışan Mehmet Torun, 1 Nisan'da iş yerine gitti ancak, evine bir daha dönmedi. Fatma Torun (37), eşinin eve gelmemesi üzerine iş yerinde çalışan arkadaşlarını aradı. Genç adamın arkadaşları, Mehmet Torun'un kendilerinden helallik isteyerek Kozan'daki köyünde intihar edeceğini söylediğini aktardı. Ancak 1 Nisan olması nedeniyle kimse bu duruma inanmadı. Torun'un eve gelmemesi üzerine aile, 2 Nisan'da polise başvurdu. Akrabaları genç adamı bir iki defa gördüklerini söylese de, Torun'dan 16 gündür haber alınamıyor. Mehmet Torun'un başta çocukları ve eşi olmak üzere tüm ailesi döneceği günü dört gözle bekliyor.

Eşinin evine bağlı biri olduğunu belirten Fatma Torun, kaybolmadan önce eşinde korku hali olduğunu kaydederek, 'Bir tedirginlik, huzursuzluk vardı. Ama sorduğumda bana bir şey söylemedi' dedi.

Oğlunun fotoğrafına sarılarak gözyaşı döken anne Ayşe Torun ise, oğlunun bulunmasını isteyerek, 'Ben anayım, yandım ben. Hiç eve gelmemezlik yapmadı. Nereye gitse mutlaka akşam gelirdi. Gelemezse bile telefon ederdi. Bulunsun oğlum başka bir şey istemiyorum' diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2013 Salı 13:11:15
Güncelleme :17 Nisan 2013 Çarşamba 12:54:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?