4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

10 günlük gelin kayboldu

Adana'da 10 günlük gelin evlerinin önünü temizlerken kayıplara karıştı.

Kocası, eşinin bulunması için polise 'kayıp başvurusu'nda bulundu.
Hüseyin Koçer (32), 6 Ağustos'ta hayatını birleştirdiği resmi nikahlı eşi Çiğdem Koçer'in (31) 15 Ağustos'ta aniden kaybolması üzerine Emniyet Müdürlüğü'ne gelerek, 'kayıp başvurusu'nda bulundu.
Hüseyin Koçer, evlendikten sonra eşiyle birlikte Tahsilli Mahallesi'ndeki evlerinde yaşamaya başladıklarını anlattı. Koçer, eşinin sabah kendisine kahvaltı hazırlayıp işe yolcu ettikten sonra evinin önünü süpürmek için dışarıya çıktığını belirterek, "Annem dışarı çıktığında, eşimin olmadığını geride sadece yerde süpürge olduğunu görmüş. Akşam eve geldiğimde eşimin kayıp olduğunu öğrendim. Birbirimizi seviyorduk. Beni terk etmiş olduğuna inanamıyorum. Başına bir şey gelmesinden korkuyorum" dedi.
10 günlük gelin iken kayıplara karışan eşinin bulunması için polise başvuran Hüseyin Koçer, yaşadıklarına inanamadığını söyledi. Kendisi gibi dul olan Çiğdem Koçer ile birbirlerini sevdiklerini ve 1.5 ay önce kaçtıklarını ifade eden Hüseyin Koçer, "Ailesini karşısına alarak benimle kaçtı. 6 Ağustos'ta resmi nikah yaptık, 15 Ağustos'ta kayboldu. Birbirimizi çok seviyorduk, hiçbir sorunumuz yoktu. Sadece, ayrı bir eve çıkmamızı istiyordu. Ben de daha erken olduğunu söylüyordum" şeklinde konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 17 Ağustos 2009 Pazartesi 20:30:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?